مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوینت سلامت نوجوانان و مدارس کامل 85 اسلاید

    پاورپوینت سلامت نوجوانان و مدارس کامل 85 اسلاید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سلامت نوجوانان و مدارس جهت رشته بهداشت عمومی در قالب 85 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • پاورپوینت تصمیم گیری گروهی

    پاورپوینت تصمیم گیری گروهی پاورپوینت تصمیم گیری گروهی رفتن به سایت اصلی اورپوینت تصمیم گیری گروهی قابل استفاده برای سطح ارشد و دکتری به تعداد 30 اسلاید قابل ویرایش مناسب اساتید و ارائه دانشجو در طول ترم ...   شامل مباحث:…

  • پایان نامه هوش معنوی و سلامت روانی

    پایان نامه هوش معنوی و سلامت روانی کلمات کلیدی : پایان نامه هوش معنوی پایان نامه سلامت روانی دانلود پایان نامه هوش معنوی دانلود پایان نامه سلامت روانی پایان نامه ارشد هوش معنوی پایان نامه ارشد سلامت روانی پایان نامه…

  • ارزیابی عملکرد شعب بانک کشاورزی با DEA

    ارزیابی عملکرد شعب بانک کشاورزی با DEA ارزیابی عملکرد با DEA ارزیابی عملکرد در بانک ارزیابی عملکرد با استفاده از تحلیل پوششی داده ها شاخص های ارزیابی عملکرد بانکها شاخص های ارزیابی عملکرد شعب بانک ارزیابی عملکرد بانک با تحلیل…

  • دانلود پاورپوینت انگیزشی و خشنودی شغلی

    دانلود پاورپوینت انگیزشی و خشنودی شغلی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت انگیزشی و خشنودی شغلی جهت رشته مدیریت در 45 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       رابطه بسيار مستقيمي…

  • پاورپوینت بررسی تلفن  pc  جیبی  i-mate 

    پاورپوینت بررسی تلفن  pc  جیبی  i-mate  دانلود پاورپوینت تلفن  pc  جیبی  i-mate  پاورپوینت بررسی تلفن i-mate  پاورپوینت بررسی تلفن جیبی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی تلفن  pc  جیبی  i-mate جهت رشته ی کامپیوتر در قالب 39 اسلاید و با فرمت…

  • مبانی نظری ارزیابی و سنجش کارایی شعب بیمه با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها

    مبانی نظری ارزیابی و سنجش کارایی شعب بیمه با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها ارزیابی عملکرد با DEA ارزیابی عملکرد در شرکت بیمه ارزیابی عملکرد با استفاده از تحلیل پوششی داده ها مبانی نظری ارزیابی عملکرد بیمه با…

  • پیشینه تحقیق و مبانی نظری درباره تنظیم هیجان شناختی

    پیشینه تحقیق و مبانی نظری درباره تنظیم هیجان شناختی فصل دوم پایان نامه تنظیم هیجان شناختی مبانی نظری تنظیم هیجان شناختی پیشینه تحقیق تنظیم هیجان شناختی پیشینه داخلی تنظیم هیجان شناختی پیشینه خارجی تنظیم هیجان شناختی پیشینه پژوهش تنظیم هیجان…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نظریه ها و سبکهای فرزندپروری

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نظریه ها و سبکهای فرزندپروری مبانی نظری سبکهای فرزندپروری دانلود مبانی نظری سبکهای فرزندپروری پیشینه تحقیق سبکهای فرزندپروری ادبیات نظری سبکهای فرزندپروری فصل دوم پایان نامه سبکهای فرزندپروری مبانی نظری و پیشینه تحقیق سبکهای فرزندپروری…

  • پاورپوینت کتاب و درس تحلیل سازه 2

    پاورپوینت کتاب و درس تحلیل سازه 2 پاورپوینت جزوه تحلیل سازه 2 پاورپوینت آموزش تصویری تحلیل سازه 2 رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب و درس تحلیل سازه 2 جهت رشته عمران در قالب 33 اسلاید و با فرمت بصورت کامل…

  • پاورپوینت ریسک های مسئولیت

    پاورپوینت ریسک های مسئولیت دانلود پاورپوینت ریسک های مسئولیت مفهوم و مبانی حقوقی مسئولیت مسئولیت حقوقی مسئولیت کیفری مسئولیت مدنی اقسام مسئولیت مدنی تعریف مسئولیت مدنی انواع مسئولیت مدنی مسئولیت مدنی مالکان وسایل نقلیه موتوری زمینی مسئولیت مدنی کارفرمایان مسئولیت…

  • پاورپوینت بررسی سه فرم آزمون های ریون

    پاورپوینت بررسی سه فرم آزمون های ریون رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی سه فرم آزمون های ریون جهت رشته روانشناسی و علوم تربیتی در قالب 81 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • بررسی عناصر تشکیل دهنده جرم محاربه

    بررسی عناصر تشکیل دهنده جرم محاربه تعریف محاربه جرم محاربه عناصر جرم محاربه دانلود تحقیق جرم محاربه عناصر تشکیل دهنده جرم محاربه مقاله در مورد محاربه ارکان جرم محاربه محاربه در قانون مجازات اسلامی 1392 محاربه در قانون مجازات اسلامی…

  • گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر و آی تی در واحد انفورماتیك معاونت نیرو محركه شركت ایران خودرو

    گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر و آی تی در واحد انفورماتیك معاونت نیرو محركه شركت ایران خودرو نصب ویندوز طریقه ساختن VPN اسمبل کردن قطعات کامپیوتری دانلود گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر و آی تی در واحد انفورماتیك معاونت نیرو محركه شركت…

  • دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد مدیریت سود و انگیزه های آن با فرمت word

    دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد مدیریت سود و انگیزه های آن با فرمت word رفتن به سايت اصلي خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری درباره مدیریت سود و انگیزه های آن با فرمت docx…

  • دانلود چارچوب و مبانی نظری درمورد صندوق سرمایه گذاری مشترک و پیشینه مدل قیمت گذاری ها با فرمت word

    دانلود چارچوب و مبانی نظری درمورد صندوق سرمایه گذاری مشترک و پیشینه مدل قیمت گذاری ها با فرمت word رفتن به سايت اصلي خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری درباره صندوق سرمایه گذاری مشترک و پیشینه…

  • دانلود تحقیق درباره افسردگی word

    دانلود تحقیق درباره افسردگی word رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی افسردگی با فرمت docx در قالب 27 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد     فهرست مطالب افسردگی 2-15- منظور…

  • ارزیابی عملکرد و رتبه بندی شعب سازمان تامین اجتماعی با DEA

    ارزیابی عملکرد و رتبه بندی شعب سازمان تامین اجتماعی با DEA ارزیابی عملکرد با DEA ارزیابی عملکرد سازمان تامین اجتماعی ارزیابی عملکرد شعب سازمان تامین اجتماعی  با DEA ارزیابی عملکرد با استفاده از تحلیل پوششی داده ها پایان نامه ارزیابی…

  • پاورپوینت مفاهیک کلی در مبحث صدا و فرمتهای مختلف آن

    پاورپوینت مفاهیک کلی در مبحث صدا و فرمتهای مختلف آن پاورپوینت ضبط صدا در کامپیوتر پاورپوینت تنظیمات صدا در کامپیوتر پاورپوینت مشکل صدا در کامپیوتر پاورپوینت نداشتن صدا در کامپیوتر رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مفاهیک کلی در مبحث…

  • دانلود پاورپوینت معماری تحلیل فضای شهری

    دانلود پاورپوینت معماری تحلیل فضای شهری پاورپوینت معماری فضای شهری پاورپوینت معماری پارک پاورپوینت تحلیل معماری پارک پاورپوینت بررسی خصوصیات معماری شهری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معماری تحلیل فضای شهری جهت رشته معماری در 33 اسلاید و با…

  • بررسی اثرات هارمونیک های ولتاژ و جریان بر روی ترانسفورماتورهای قدرت (آپدیت شده)

    بررسی اثرات هارمونیک های ولتاژ و جریان بر روی ترانسفورماتورهای قدرت (آپدیت شده) هارمونیک های ولتاژ هارمونیک های جریان ترانسفورماتورهای قدرت ناپایداری هارمونیکی هسته ترانسفورماتور بررسی اثرات هارمونیک های ولتاژ و جریان بر روی ترانسفورماتورهای قدرت جبران کننده ها ی…

  • پاورپوینت آشنایی با مبحث ترموديناميک

    پاورپوینت آشنایی با مبحث ترموديناميک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با مبحث ترموديناميک جهت رشته فیزیک در قالب 16 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       ترمودینامیک (به…

  • دانلود تحقیق مشارکت سیاسی و ویژگی های آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق مشارکت سیاسی و ویژگی های آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی مشارکت سیاسی و ویژگی های آن با فرمت docx در قالب 51 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوینت آموزش تدریس درس 2 زبان انگلیسی هشتم

    پاورپوینت آموزش تدریس درس 2 زبان انگلیسی هشتم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس درس 2 زبان انگلیسی هشتم به دانش آموزان کلاس هشتم متوسطه اول در قالب 14 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع…

  • پاورپوینت معماری مجموعه فرهنگی ژرژ پمپیدو فرانسه

    پاورپوینت معماری مجموعه فرهنگی ژرژ پمپیدو فرانسه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معماری مجموعه فرهنگی پمپیدو جهت رشته معماری در 15 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش         مرکز…

  • بررسی راههای جدید اصلاح و بهسازی زمین

    بررسی راههای جدید اصلاح و بهسازی زمین تزریق سیمان در خاک تزریق با فشار بالا جت گروتینگ جت گروتینگ چیست اجرای جت گروتینگ انواع تزریق در خاک بررسی روش جت گروتینگ نقش جت گروتینگ در بهسازی خاک پروژه تزریق با…

  • دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد مدیریت سود و انواع آن با فرمت word

    دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد مدیریت سود و انواع آن با فرمت word رفتن به سايت اصلي خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری درباره مدیریت سود و انواع آن با فرمت docx در قالب…

  • پروپوزال بررسی تطبیقی جرایم پولشویی در نظام های حقوقی ایران و امارات

    پروپوزال بررسی تطبیقی جرایم پولشویی در نظام های حقوقی ایران و امارات کلمات کلیدی : پولشویی در حقوق امارات بررسی تطبیقی پولشویی پولشویی در حقوق ایران پولشویی در حقوق بین الملل پولشویی در حقوق کیفری ایران جرم پولشویی در حقوق…

  • پاورپوینت آموزشی احکام وضو

    پاورپوینت آموزشی احکام وضو پاورپوینت احکام وضو پاورپوینت درباره احکام وضو دانلود پاورپوینت احکام وضو رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی احکام وضو جهت رشته فقه و معارف و الهیات در قالب 15 اسلايد و با فرمت pptx به…

  • پاورپوینت آموزش طرح کسب و کار و گام های بنیادین در تهیه طرح کسب و کار

    پاورپوینت آموزش طرح کسب و کار و گام های بنیادین در تهیه طرح کسب و کار رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش طرح کسب و کار و گام های بنیادین در تهیه طرح کسب و کار جهت رشته مدیریت در…

  • مبانی نظری بررسی و امکان سنجی استقرار هزینه یابی بر مبنای فعالیت و مقایسه آن با روش سنتی محاسبه بهای تمام شده

    مبانی نظری بررسی و امکان سنجی استقرار هزینه یابی بر مبنای فعالیت و مقایسه آن با روش سنتی محاسبه بهای تمام شده مبانی نظری امکان سنجی استقرار ABC هزینه یابی بر مبنای فعالیت پیاده سازی هزینه یابی بر مبنای فعالیت…

  • پاورپوینت آموزش ساخت وبلاگ

    پاورپوینت آموزش ساخت وبلاگ پاورپوینت وبلاگ نویسی پاورپوینت ساخت وبلاگ پاورپوینت آموزش وبلاگ نویسی پاورپوینت قالب وبلاگ رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش ساخت وبلاگ جهت رشته قالب وبلاگ و مجله خبری در قالب 18 اسلايد و با فرمت…

  • پاورپوینت تیپ های شخصیتی نه گانه با انیاگرام و تئوری انتخاب

    پاورپوینت تیپ های شخصیتی نه گانه با انیاگرام و تئوری انتخاب پاورپوینت تیپ های شخصیتی پاورپوینت انیاگرام پاورپوینت تئوری انتخاب پاورپوینت انیاگرام و تئوری انتخاب پاورپوینت درباره انیاگرام رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تیپ های شخصیتی نه گانه با…

  • دانلود تحقیق بانکداری و انواع بانک ها با فرمت ورد

    دانلود تحقیق بانکداری و انواع بانک ها با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی بانکداری و انواع بانک ها با فرمت docx در قالب 63 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش مدیریت دانش

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش مدیریت دانش مبانی نظری مدیریت دانش پیشینه مدیریت دانش دانلود مبانی نظری مدیریت دانش پیشینه تحقیق مدیریت دانش ادبیات نظری مدیریت دانش فصل دوم پایان نامه مدیریت دانش مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش…