مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق اخلاق کار و هوش اخلاقی 55 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق اخلاق کار و هوش اخلاقی 55 صفحه کلمات کلیدی : ​​​​​​​مبانی نظری اخلاق کار ​​​​​​​مبانی نظری هوش اخلاقی پیشینه تحقیق اخلاق کار پیشینه تحقیق هوش اخلاقی فصل دوم پایان نامه اخلاق کار فصل دوم پایان…

  • پروژه رشته كامپیوتر گرایش سخت افزار با عنوان دیمر دیجیتال

    پروژه رشته كامپیوتر گرایش سخت افزار با عنوان دیمر دیجیتال میكروكنترلر دیمر دیجیتال دانلود پروژه رشته كامپیوتر گرایش سخت افزار با عنوان دیمر دیجیتال بررسی اجمالی ساختار هسته مركزی ATmega16 كاركردن و ایجاد فایلها در نرم افزار Code vision AVR…

  • پاورپوینت اورژانس های انسداد راه هوائی

    پاورپوینت اورژانس های انسداد راه هوائی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اورژانس های انسداد راه هوائی جهت رشته ی پزشکی در قالب 63 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • پاورپوینت آشنایی با معماری مکتب شیکاگو

    پاورپوینت آشنایی با معماری مکتب شیکاگو رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با معماری مکتب شیکاگو جهت رشته معماری در قالب 30 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • پاورپوينت نگاهی بر مفاهیم جدید در سازمان ها

    پاورپوينت نگاهی بر مفاهیم جدید در سازمان ها پاورپوینت نگاهی کوتاه بر مفاهیمی جدید سازمان ها دانلود پاورپوینت نگاهی کوتاه بر مفاهیم سازمان ها پاورپوینت در مورد نگاهی بر مفاهیم در سازمان ها نگاهی کوتاه بر مفاهیم در سازمان ها…

  • پاورپوینت برآورد تقاضا ( ویژه ارائه کلاسی درس اقتصاد مدیریت)

    پاورپوینت برآورد تقاضا ( ویژه ارائه کلاسی درس اقتصاد مدیریت) کلمات کلیدی : پاورپوینت برآورد تقاضا برآورد تقاضا تحقیق برآورد تقاضا بررسی برآورد تقاضا پاورپوینت اقتصاد مدیریت تحلیل برآورد تقاضا روشهای متداول برای برآورد تقاضا برآورد آماری تابع تقاضا مشخص…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش خشونت

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش خشونت مبانی نظری خشونت دانلود مبانی نظری خشونت پیشینه خشونت پیشینه تحقیق خشونت ادبیات نظری خشونت فصل دوم پایان نامه خشونت مبانی نظری و پیشینه تحقیق خشونت ادبیات و مبانی نظری خشونت رفتن به سایت…

  • پاپورپوینت ارزیابی رابطه تیپ های شخصیتی و سبکهای مدیریتی

    پاپورپوینت ارزیابی رابطه تیپ های شخصیتی و سبکهای مدیریتی سبکهای مدیریت تیپ‌های شخصیتی سبک های مدیریت لیکرت سبک مدیریت مشارکتی پاپورپوینت تیپ‌های شخصیتی پاپورپوینت سبک های مدیریت لیکرت پاپورپوینت سبک مدیریت مشارکتی ارتباط بین تیپ‌های شخصیتی و سبک مدیریت رفتن…

  • تلفیق برنامه های درسی و تشریح ابعاد و ویژگیهای آنها

    تلفیق برنامه های درسی و تشریح ابعاد و ویژگیهای آنها تلفیق در برنامه درسی تلفیق برنامه های درسی تشریح ابعاد تلفیق برنامه های درسی ویژگیهای تلفیق برنامه های درسی برنامه‌های درسی تلفیقی الگوهای تلفیق برنامه درسی برنامه درسی تلفیق در…

  • گزارش كارآموزی رشته برق- الكترونیك با عنوان تابلو‌های كنترل DCU شركت راه‌آهن شهری تهران حومه (مترو)

    گزارش كارآموزی رشته برق- الكترونیك با عنوان تابلو‌های كنترل DCU شركت راه‌آهن شهری تهران حومه (مترو) تابلو‌های كنترل DCU تابلو‌های كنترل DCU شركت راه‌آهن شهری تهران حومه دانلود گزارش کارآموزی رشته برق الكترونیك دانلود گزارش کارآموزی رفتن به سایت اصلی…

  • دانلود پایان نامه اقاله

    دانلود پایان نامه اقاله دانلود پایان نامه اقاله ماهیت حقوقی اقاله اقاله در قانون مدنی اقاله عقد است یا ایقاع؟ شرایط صحت اقاله آثار اقاله در عقد تملیكی مقایسه اقاله و حقّ فسخ مبنای اقاله رفتن به سایت اصلی دانلود…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی رویکردهای درمانی

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی رویکردهای درمانی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه رویکردهای درمانی مبانی نظری رویکردهای درمانی پیشینه تحقیق رویکردهای درمانی پیشینه داخلی رویکردهای درمانی پیشینه خارجی رویکردهای درمانی پیشینه پژوهش رویکردهای درمانی پیشینه نظری رویکردهای درمانی…

  • دانلود تحقیق تاثیر ویژگی های فردی در رضایت زندگی زناشویی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق تاثیر ویژگی های فردی در رضایت زندگی زناشویی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی تاثیر ویژگی های فردی در رضایت زندگی زناشویی با فرمت docx در قالب 37 صفحه ورد بصورت کامل…

  • پاورپوینت تبلیغات مدرن و ساختار شرکت های تبلیغاتی

    پاورپوینت تبلیغات مدرن و ساختار شرکت های تبلیغاتی پاورپوینت درمورد تبلیغات دانلود پاورپوینت اصول تبلیغات پاورپوینت درس مبانی تبلیغ رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اصول و مبانی تبلیغ قسمت دوم جهت رشته بازاریابی در 16 اسلاید و با فرمت…

  • پاورپوینت تاریخ تربیت بدنی قبل از اسلام

    پاورپوینت تاریخ تربیت بدنی قبل از اسلام کلمات کلیدی : پاورپوینت تاریخ تربیت بدنی قبل از اسلام رفتن به سایت اصلی پاورپوینت تاریخ تربیت بدنی قبل از اسلام به تعداد 15 اسلاید قابل ویرایش مناسب اساتید و کنفرانس دانشجویان در…

  • دانلود تحقیق کیفیت با فرمت ورد

    دانلود تحقیق کیفیت با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی کیفیت با فرمت docx در قالب 59 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد     فهرست مطالب  مدل راهبردی…

  • مقاله خواص شیر در سلامت قلب

    مقاله خواص شیر در سلامت قلب شیر سلامت قلب تاثیر شیر در سلامت قلب دانلود مقاله خواص شیر در سلامت قلب آیا خوردن شیرباعث تقویت قلب می شود؟ آیا مصرف شیرهای پرچرب برای سلامتی قلب مفید است؟ همکاری در فروش…

  • پرسشنامه نگرش به خوردن گارنر و همکاران با نمره گذاری، روایی و پایایی

    پرسشنامه نگرش به خوردن گارنر و همکاران با نمره گذاری، روایی و پایایی کلمات کلیدی : پرسشنامه نگرش خوردن پرسشنامه نگرش به خوردن پرسشنامه نگرش به خوردن گارنر پرسشنامه نگرش به خوردن 26 سوالی پرسشنامه نگرش به خوردن فرم کوتاه…

  • فصل دوم پایان نامه زمانبندی منابع در محاسبات ابری

    فصل دوم پایان نامه زمانبندی منابع در محاسبات ابری کلمات کلیدی : مبانی نظری زمانبندی منابع در محاسبات ابری پیشینه تحقیق زمانبندی منابع در محاسبات ابری پیشینه پژوهش زمانبندی منابع در محاسبات ابری پیشینه نظری زمانبندی منابع در محاسبات ابری…

  • دانلود پاورپوینت آشنایی با کلیات و مبانی نجات

    دانلود پاورپوینت آشنایی با کلیات و مبانی نجات رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با کلیات و مبانی نجات جهت رشته مدیریت در قالب 24 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت بررسی کیفیت انرژی الکتریکی و یا کیفیت قدرت

    پاورپوینت بررسی کیفیت انرژی الکتریکی و یا کیفیت قدرت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی کیفیت انرژی الکتریکی و یا کیفیت قدرت جهت رشته برق و الکترونیک در قالب 84 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق استرس در ورزشکاران

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق استرس در ورزشکاران کلمات کلیدی : مبانی نظری در مورد استرس مبانی نظری پایان نامه استرس مبانی نظری استرس در ورزشکاران پیشینه تحقیق استرس در ورزشکاران پیشینه داخلی استرس در ورزشکاران پیشینه خارجی استرس در…

  • دانلود تحقیق فضا و توسعه ی فضایی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق فضا و توسعه ی فضایی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی فضا و توسعه ی فضایی با فرمت docx در قالب 50 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • دانلود پاورپوینت تحلیل SWOT شرکت شیر و لبنیات پاستوریزه بیستون

    دانلود پاورپوینت تحلیل SWOT شرکت شیر و لبنیات پاستوریزه بیستون رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تحلیل SWOT  شرکت شیر و لبنیات پاستوریزه بیستون جهت رشته مدیریت در 14 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با…

  • نظام داوری اتاق بازرگانی بین المللی و بررسی جریان داوری در آن

    نظام داوری اتاق بازرگانی بین المللی و بررسی جریان داوری در آن نظام داوری اتاق اتاق بازرگانی بین‌المللی داوری اتاق بازرگانی بین المللی جریان داوری در نظام داوری اتاق نظام داوری اتاق بازرگانی بین المللی و بررسی جریان داوری در…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های امنیت عاطفی 45 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های امنیت عاطفی 45 صفحه فصل دوم پایان نامه نظریه های امنیت عاطفی مبانی نظری نظریه های امنیت عاطفی پیشینه تحقیق نظریه های امنیت عاطفی پیشینه پژوهش نظریه های امنیت عاطفی پیشینه نظری نظریه…

  • پرسشنامه 3 مولفه ای تعهد سازمانی آلن و مایر

    پرسشنامه 3 مولفه ای تعهد سازمانی آلن و مایر کلمات کلیدی : پرسشنامه تعهد سازمانی doc پرسشنامه تعهد سازمانی می یر پرسشنامه تعهد سازمانی آلن و مایر دانلود پرسشنامه استاندارد تعهد سازمانی دانلود پرسشنامه تعهد سازمانی دانلود پرسشنامه تعهد سازمانی…

  • گزارش کارآموزی رشته برق و الکترونیک با عنوان سیستمهای تلویزیون

    گزارش کارآموزی رشته برق و الکترونیک با عنوان سیستمهای تلویزیون دانلود گزارش کارآموزی سیستمهای تلویزیون دانلود گزارش کارآموزی سیستمهای تلویزیون دانلود گزارش کارآموزی مهندسی الکترونیک رفتن به سایت اصلی گزارش کارآموزی رشته برق و الکترونیک با عنوان سیستمهای تلویزیون  …

  • پایان نامه کارشناسی رشته الهیات و معارف اسلامی با عنوان تعریف و ویژگی های طمانینه و آرامش

    پایان نامه کارشناسی رشته الهیات و معارف اسلامی با عنوان تعریف و ویژگی های طمانینه و آرامش دانلود پایان نامه کارشناسی رشته الهیات و معارف اسلامی با عنوان تعریف و ویژگی های طمانینه و آرامش علل و اسباب سلب آرامش…

  • پاورپوينت آموزشی سیستم ایمنی بدن

    پاورپوينت آموزشی سیستم ایمنی بدن پاورپوینت سیستم ایمنی بدن پاورپوینت دستگاه ایمنی بدن دانلود پاورپوینت ایمنی بدن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت آموزشی سیستم ایمنی بدن جهت رشته پزشکی در قالب 21 اسلايد و با فرمت ppt به صورت…

  • متغیرهای موثر بر شادکامی و نقش شادی در سیر تکاملی بشر 

    متغیرهای موثر بر شادکامی و نقش شادی در سیر تکاملی بشر  کلمات کلیدی : تحقیق پایان نامه شادکامی تعریف نظری شادکامی تعریف عملیاتی شادکامی رویکردهای نظری شادکامی نظریه های مربوط به شادکامی نظریه های مرتبط با شادکامی متغیرهای موثر بر…

  • دانلود تحقیق اختلال رفتاری کودکان با فرمت ورد

    دانلود تحقیق اختلال رفتاری کودکان با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی اختلال رفتاری کودکان با فرمت docx در قالب 29 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد    …

  • پاورپوینت معماری کمپ ورزشی -  مجموعه ورزشی آزادی تهران

    پاورپوینت معماری کمپ ورزشی -  مجموعه ورزشی آزادی تهران پاورپوینت استخر مجموعه ورزشی آزادی پاورپوینت کلاسهای ورزشی ورزشگاه آزادی پاورپوینت جایگاه های ورزشگاه آزادی پاورپوینت خوابگاه ورزشگاه آزادی پاورپوینت جایگاه های ورزشگاه آزادی پاورپوینت گنجایش ورزشگاه آزادی رفتن به سايت…

  • پاورپوینت آشنایی با سيگنال های بيو الکتريک

    پاورپوینت آشنایی با سيگنال های بيو الکتريک پاورپوینت سيگنال بيو الکتريک دانلود پاورپوینت سيگنال بيو الکتريک پاورپوینت درباره سيگنال بيو الکتريک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با سيگنال های بيو الکتريک جهت رشته زیست شناسی در قالب 58…

  • پرسشنامه کارایی کارکنان سازمان

    پرسشنامه کارایی کارکنان سازمان پرسشنامه کارایی پرسشنامه کارایی کارکنان دانلود پرسشنامه کارایی کارکنان سازمان دانلود پرسشنامه کارایی دانلود پرسشنامه کارایی کارکنان رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت پرسشنامه کارایی کارکنان سازمان       این پرسشنامه به منظور بررسی کارایی کارکنان…