مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • بررسی امنیت در شبکه های بیسیم تحت پروتکل 11 802

    بررسی امنیت در شبکه های بیسیم تحت پروتکل 11 802 پروتکل 11 802 شبکه های بی‌سیم شبکه های بیسیم محلی امنیت در شبکه های بی‌سیم بررسی امنیت در شبکه های بیسیم تحت پروتکل 11 802 دانلود پایان‌نامه کارشناسی مهندسی نرم‌افزار…

  • بررسی و تشریح نظریه های خشونت

    بررسی و تشریح نظریه های خشونت کلمات کلیدی : نظریه های خشونت علیه زنان نظریه های روانشناسی خشونت نظریه های جامعه شناسی خشونت نظریه های مربوط به خشونت علیه زنان نظریه های مربوط به خشونت نظریه هانتینگتون در رابطه با…

  • پاورپوینت اموزش از راه دور

    پاورپوینت اموزش از راه دور پاورپوینت آموزش از راه دور پاورپوینت آموزش از راه دور چیست پاورپوینت آموزش از راه دور صبا پاورپوینت آموزش سنجش از دور رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اموزش از راه دور جهت رشته آموزشی…

  • پاورپوینت رده بندی مهندسی سنگ ها

    پاورپوینت رده بندی مهندسی سنگ ها پاورپوینت سنگ ها پاورپوینت مهندسی سنگ ها پاورپوینت رده بندی مهندسی سنگ دانلود پاورپوینت رده بندی مهندسی سنگ ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت رده بندی مهندسی سنگ ها جهت رشته زمین شناسی…

  • ارزیابی ارتباط توسعه منابع انسانی و رضایت شغلی کارمندان شرکت مخابرات

    ارزیابی ارتباط توسعه منابع انسانی و رضایت شغلی کارمندان شرکت مخابرات رضایت شغلی توسعه منابع انسانی رضایت شغلی کارکنان رضایت شغلی کارکنان شرکت مخابرات توسعه منابع انسانی کارکنان شرکت مخابرات ارتباط توسعه منابع انسانی و رضایت شغلی کارکنان دانلود پایان…

  • دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد مدیریت سود و پیدایش مفهوم کیفیت سود با فرمت word

    دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد مدیریت سود و پیدایش مفهوم کیفیت سود با فرمت word رفتن به سايت اصلي خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری مدیریت سود و پیدایش مفهوم کیفیت سود با فرمت…

  • پاورپوینت تمرین استقامتی: تاثیر آن بر اکسیژن مصرفی بیشینه، اجرا و هوموستاز

    پاورپوینت تمرین استقامتی: تاثیر آن بر اکسیژن مصرفی بیشینه، اجرا و هوموستاز کلمات کلیدی : دانلود پاورپوینت تمرین استقامتی: تاثیر آن بر اکسیژن مصرفی بیشینه، اجرا و هوموستاز پاورپوینت تمرین استقامتی: تاثیر آن بر اکسیژن مصرفی بیشینه، اجرا و هوموستاز…

  • پاورپوینت درمان های سيستمی ويرجينيا ستير (خانواده درمانی)

    پاورپوینت درمان های سيستمی ويرجينيا ستير (خانواده درمانی) رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درمان های سيستمی ويرجينيا ستير جهت رشته ی روان شناسی در قالب 26 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • دانلود تحقیق جهانی شدن و آموزش با فرمت ورد

    دانلود تحقیق جهانی شدن و آموزش با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی جهانی شدن و آموزش با فرمت docx در قالب 48 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد…

  • پاورپوینت بررسی موقعیت محل در فاز تصادفی

    پاورپوینت بررسی موقعیت محل در فاز تصادفی پاورپوینت بررسی موقعیت محل در فاز تصادفی مقاله بررسی موقعیت محل در فاز تصادفی تحلیل بررسی موقعیت محل در فاز تصادفی بررسی موقعیت محل در فاز تصادفی موقعیت محل در فاز تصادفی شرح…

  • پاورپوینت اختلال شخصیت

    پاورپوینت اختلال شخصیت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اختلال شخصیت جهت رشته ی روان شناسی در قالب 37 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       شخصيت(Personality): الگوی با دوام…

  • تشریح دیدگاه های صاحبنظران در زمینه خودشکوفایی

    تشریح دیدگاه های صاحبنظران در زمینه خودشکوفایی خودشکوفایی تحقیق خودشکوفایی مبانی خودشکوفایی پیشینه خودشکوفایی دیدگاه صاحبنظران در زمینه خودشکوفایی دیدگاه های روانشناسان درباره ی خودشکوفایی رفتن به سایت اصلی دانلود تحقیق رشته روانشناسی تشریح دیدگاه های صاحبنظران در زمینه خودشکوفایی…

  • دانلود پرسشنامه احساس تنهایی آشر و همکاران با روایی و پایایی

    دانلود پرسشنامه احساس تنهایی آشر و همکاران با روایی و پایایی کلمات کلیدی : مقیاس تنهایی احساس تنهایی آشر پرسشنامه تنهایی آشر پرسشنامه احساس تنهایی آشر پرسشنامه احساس تنهایی کودکان پرسشنامه ی احساس تنهایی پرسشنامه احساس تنهایی آشر و همکاران…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سازمان یادگیرنده 94 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سازمان یادگیرنده 94 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری سازمان یادگیرنده پیشینه تحقیق سازمان یادگیرنده پیشینه پژوهش سازمان یادگیرنده پیشینه داخلی سازمان یادگیرنده پیشینه خارجی سازمان یادگیرنده مبانی نظری در مورد سازمان یادگیرنده پیشینه تحقیق در…

  • پرسشنامه مقیاس تاکتیک های حل تعارض پدر و مادر

    پرسشنامه مقیاس تاکتیک های حل تعارض پدر و مادر پرسشنامه تاکتیکهای تعارض پرسشنامه حل تعارض پدر و مادر مقیاس تاکتیک های حل تعارض پدر و مادر پرسشنامه تاکتیک های حل تعارض پدر و مادر پرسشنامه حل تعارض والدین مقیاس تاکتیک…

  • مفهوم الگوی برنامه‌ی درسی و طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی در پروژه برنامه‌ی درسی ملی

    مفهوم الگوی برنامه‌ی درسی و طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی در پروژه برنامه‌ی درسی ملی برنامه‌ درسی نظام‌های آموزشی الگوی برنامه‌ درسی پروژه برنامه‌ی درسی ملی دانلود پایان نامه کارشناسی رشته علوم تربیتی طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی در پروژه برنامه‌ی درسی ملی دانلود…

  • پیاده سازی موفق سیستمهای ERP با مدیریت دانش

    پیاده سازی موفق سیستمهای ERP با مدیریت دانش پایان نامه مدیریت دانش پایان نامه برنامه ریزی منابع سازمان پایان نامه پیاده سازی موفق erp در سازمان پیاده سازی موفق erp طراحی مدلی جهت پیاده سازی موفق erp در سازمان اثر…

  • دانلود تحقیق آمادگی برای تغییر با فرمت ورد

    دانلود تحقیق آمادگی برای تغییر با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی آمادگی برای تغییر با فرمت docx در قالب 110 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد    …

  • پاورپوینت دیابت شیرین

    پاورپوینت دیابت شیرین رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت دیابت شیرین جهت رشته ی پزشکی در قالب 25 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       در افراد غیر حامله، نوع…

  • پاورپوينت فیزیک حالت جامد ابر رسانا

    پاورپوينت فیزیک حالت جامد ابر رسانا پاورپوينت فیزیک حالت جامد ابر رسانا پاورپوينت فیزیک حالت جامد پاورپوينت فیزیک پاورپوينت در مورد فیزیک حالت جامد ابر رسانا پاورپوينت در مورد فیزیک حالت جامد دانلود پاورپوینت فیزیک حالت جامد ابر رسانا دانلود…

  • پاورپوینت بررسی فضای مجازی شبکه عنکبوتی

    پاورپوینت بررسی فضای مجازی شبکه عنکبوتی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی فضای مجازی شبکه عنکبوتی جهت رشته وب و برنامه نویسی در قالب 39 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • پاورپوینت متدولوژی ساخت سیستم های اطلاعاتی فصل دو

    پاورپوینت متدولوژی ساخت سیستم های اطلاعاتی فصل دو پاورپوینت ساخت سیستم های اطلاعاتی فصل دو دانلود پاورپوینت ساخت سیستم های اطلاعاتی فصل دو پاورپوینت درباره ساخت سیستم های اطلاعاتی فصل دو رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت متدولوژی ساخت سیستم…

  • دانلود پاورپوینت معرفی و معماری حمام خان کاشان

    دانلود پاورپوینت معرفی و معماری حمام خان کاشان دانلود پاورپوینت معماری حمام پاورپوینت آماده برای معماری حمام خان کاشان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت حمام خان کاشان جهت رشته معماری در 100 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل…

  • پاورپوینت کتاب و درس فصل دوازدهم درمان های حساس نسبت به جنسيت و فرهنگ

    پاورپوینت کتاب و درس فصل دوازدهم درمان های حساس نسبت به جنسيت و فرهنگ رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب و درس فصل دوازدهم درمان های حساس نسبت به جنسيت و فرهنگ جهت رشته روانشناسی در قالب 22 اسلاید…

  • پاورپوینت حرفه مندی و اخلاق حرفه ای

    پاورپوینت حرفه مندی و اخلاق حرفه ای پاورپوینت حرفه مندی پاورپوینت در مورد اخلاق حرفه ای پاورپوینت اخلاق حرفه ای پاورپوینت تاریخچه اخلاق حرفه ای پاورپوینت اهمیت اخلاق حرفه ای رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت حرفه مندی و اخلاق…

  • پاورپوینت آشنایی با حسابداری مدیریت

    پاورپوینت آشنایی با حسابداری مدیریت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با حسابداری مدیریت جهت رشته حسابداری در قالب 23 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       هزینه یابی…

  • تحولات مطالبات معوق بانکی در کشور و تدابیر لازم برای کنترل آن

    تحولات مطالبات معوق بانکی در کشور و تدابیر لازم برای کنترل آن دانلود پروژه مطالبات معوق پیشینه مطالبات معوق در ایران روشهای پیشنهادی برای وصول مطالبات معوق عوامل موثر در ایجاد مطالبات معوق مطالبات معوق بانکی از نگاه مشتریان مطالبات…

  • دانلود تحقیق کمالگرایی و جنبه های آسیب شناختی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق کمالگرایی و جنبه های آسیب شناختی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی کمالگرایی و جنبه های آسیب شناختی با فرمت docx در قالب 16 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با…

  • دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد تبلیغات و روش های اثر بخشی آن با فرمت word

    دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد تبلیغات و روش های اثر بخشی آن با فرمت word رفتن به سايت اصلي خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری درباره تبلیغات و روش های اثر بخشی آن با…

  • پاورپوینت خط توليد نرم‌ افزار استفاده مجدد از دارایی های معماری

    پاورپوینت خط توليد نرم‌ افزار استفاده مجدد از دارایی های معماری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت خط توليد نرم‌ افزار استفاده مجدد از دارایی های معماری جهت رشته مدیریت در قالب 42 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و…

  • بررسی مدت زمان با میزان رضایت زناشویی

    بررسی مدت زمان با میزان رضایت زناشویی زندگی زناشویی دانلود پایان نامه رضایت زناشویی دانلود پایان نامه سازگاری در زندگی زناشویی شناسایی عوامل سازگاری در زندگی زناشویی بررسی مدت زمان با میزان رضایت زناشویی بررسی و شناخت عوامل منجر به…

  • دانلود تحقیق افت تحصیلی و پژوهش های مرتبط با آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق افت تحصیلی و پژوهش های مرتبط با آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی افت تحصیلی و پژوهش های مرتبط با آن با فرمت docx در قالب 63 صفحه ورد بصورت کامل…

  • بررسی به آرمان رساندن رهبران سازمان برنامه و بودجه

    بررسی به آرمان رساندن رهبران سازمان برنامه و بودجه سبکهای رهبری رضایت شغلی کارکنان سازمان برنامه و بودجه بررسی رابطه و همبستگی بین سبكهای رهبری و رضایت شغلی كاركنان دانلود پایان نامه رشته مدیریت بررسی به آرمان رساندن رهبران سازمان…

  • پروپوزال بررسی رابطه بین اختلالات شخصیتی و مدیریت بدن در بین زنان

    پروپوزال بررسی رابطه بین اختلالات شخصیتی و مدیریت بدن در بین زنان نشانه های اختلال شخصیت ویژگی های اختلال شخصیتی اختلالات شخصیتی در بین زنان مدیریت بدن در بین زنان پروپوزال اختلالات شخصیت پروپوزال اختلال شخصیت پروپوزال در مورد اختلال…

  • طبقه‌بندی جوشكاری

    طبقه‌بندی جوشكاری جوشكاری نقاط جوش دسته بندی جوشكاری طبقه‌بندی جوشكاری سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل فروش فایل fileina فروشگاه ساز فایل فروشگاه فایل خرید مقاله و تحقیق مکانیک رفتن به سایت اصلی طبقه‌بندی جوشكاری   مقدمه…