مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق احساس پیوستگی 42 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق احساس پیوستگی 42 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه احساس پیوستگی مبانی نظری احساس پیوستگی پیشینه تحقیق احساس پیوستگی پیشینه داخلی احساس پیوستگی پیشینه خارجی احساس پیوستگی پیشینه پژوهش احساس پیوستگی پیشینه نظری احساس…

  • ویژگی ها و عوامل موثر بر انگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

    ویژگی ها و عوامل موثر بر انگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان انگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان عوامل موثر بر انگیزش پیشرفت تحصیلی تاثیر انگیزش بر پیشرفت تحصیلی تعریف عملیاتی انگیزش پیشرفت تحصیلی تعریف مفهومی انگیزش پیشرفت تحصیلی مولفه های انگیزش…

  • پاورپوینت مديريت بهره‌ وری و جایگاه آن در اقتصاد مقاومتی

    پاورپوینت مديريت بهره‌ وری و جایگاه آن در اقتصاد مقاومتی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مديريت بهره‌ وری جهت رشته مدیریت در قالب 25 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • پاورپوینت آموزش تدریس فصل 9 علوم هشتم - الکتریسیته

    پاورپوینت آموزش تدریس فصل 9 علوم هشتم - الکتریسیته رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس فصل 9 علوم هشتم - الکتریسیته به دانش آموزان کلاس هشتم متوسطه اول در قالب 6 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل…

  • پاورپوینت روش بازرسی چشم برای ارزیابی کیفیت قطعه جوش

    پاورپوینت روش بازرسی چشم برای ارزیابی کیفیت قطعه جوش رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با روش بازرسی چشم برای ارزیابی کیفیت قطعه جوش جهت رشته گوناگون در قالب 34 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و…

  • دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد بازار سرمایه و بورس با فرمت word

    دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد بازار سرمایه و بورس با فرمت word رفتن به سايت اصلي خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری بازار سرمایه و بورس با فرمت docx در قالب 52 صفحه ورد…

  • دانلود پاورپوینت خسارت ها بر گردو

    دانلود پاورپوینت خسارت ها بر گردو پاورپوینت در مورد کشاورزی و گردو ها پاورپوینت خسارت های وارد بر گردو ها پاورپوینت آشنایی با آفت های گردو ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت خسارت ها بر گردو جهت رشته کشاورزی…

  • روشها و تکنیک های داده کاوی

    روشها و تکنیک های داده کاوی روشهای داده کاوی انواع روشهای داده کاوی روشهای مختلف داده کاوی مقایسه روشهای داده کاوی طبقه بندی روشهای داده کاوی روش های داده کاوی چیست؟ تکنیک های داده کاوی تکنیک های داده کاوی چیست…

  • مکانیک خاک

    مکانیک خاک خاک مقاومت خاک دانه بندی خاک خواص فیزیکی و مکانیکی خاکها مکانیک خاک دانلود مقالات رشته عمران سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل فروش فایل فروشگاه فایل خرید مقاله و تحقیق عمران رفتن به سایت…

  • پاورپوینت وضعیت زیرساخت های فنی IT در کشور

    پاورپوینت وضعیت زیرساخت های فنی IT در کشور رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت وضعیت زیرساخت های فنی IT در کشور جهت رشته مدیریت در قالب 87 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • انتخاب الگوی حفاری و آتشباری براساس پارامترهای ژئومکانیکی سنگها در معادن روباز با نگرشی ویژه بر معئن طلای موته

    انتخاب الگوی حفاری و آتشباری براساس پارامترهای ژئومکانیکی سنگها در معادن روباز با نگرشی ویژه بر معئن طلای موته معئن طلای موته انتخاب الگوی حفاری در معادن روباز انتخاب الگوی آتشباری در معادن روباز پارامترهای ژئومکانیکی سنگها پارامترهای ژئومکانیکی سنگها…

  • پاورپوینت خدمات انجام شده برای معلولین

    پاورپوینت خدمات انجام شده برای معلولین پاورپوینت خدمات فناوری اطلاعات برای معلولین پاورپوینت فناوری اطلاعات و معلولین پاورپوینت دانلود پروژه خدمات فناوری اطلاعات برای معلولین پاورپوینت فناوری معلولین رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت خدمات انجام شده برای معلولین جهت رشته…

  • بررسی آلودگی آب حوضه آبگیر سد كرج با استفاده از میكروبهای شاخص آلودگی انتروباكترها و E-coli

    بررسی آلودگی آب حوضه آبگیر سد كرج با استفاده از میكروبهای شاخص آلودگی انتروباكترها و E-coli اشیرشیا كلی انتروباكترها باسیل گرم منفی خانواده انتروباکتریاسه‌ باكتری غیر بیماری‌زا میكروبهای شاخص آلودگی انتروباکتریاسه (باکتری شناسی) بررسی آلودگی آب سد میكروبهای شاخص آلودگی…

  • دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد سهام و مقدمه ای بر بازده آن با فرمت word

    دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد سهام و مقدمه ای بر بازده آن با فرمت word رفتن به سايت اصلي خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری سهام و مقدمه ای بر بازده آن با فرمت…

  • پاورپوینت مدیریت بحران و انواع مدلهای آن

    پاورپوینت مدیریت بحران و انواع مدلهای آن پاورپوینت مدیریت بحران و انواع مدلهای آن تعریف بحران انواع بحران مقایسه بحران های تدریجی و ناگهانی موقعیت بحران مراحل بحران پیشگیری بحران مدیریت بحران مدلهاي مديريت بحران نظريه تعادل در مديريت بحران…

  • مبانی نظری بررسی رابطه اخلاق ترافیک شهروندی و عدم رعایت قوانین رانندگی

    مبانی نظری بررسی رابطه اخلاق ترافیک شهروندی و عدم رعایت قوانین رانندگی اخلاق شهروندی اخلاق ترافیک شهروندی مبانی نظری میزان تخلفات رانندگی مبانی نظری اخلاق شهروندی مبانی نظری اخلاق ترافیک شهروندی اخلاق ترافیك شهروندان اخلاق ترافیك شهروندی در بین رانندگان…

  • پاورپوینت مهارت ایجاد مشارکت باهمسويی سازمان و نيروها

    پاورپوینت مهارت ایجاد مشارکت باهمسويی سازمان و نيروها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مهارت ایجاد مشارکت باهمسويی سازمان و نيروها جهت رشته مدیریت در قالب 164 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • پاورپوینت درباره عسل

    پاورپوینت درباره عسل رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درباره عسل جهت رشته ی کشاورزی در قالب 13 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       عَسَل که آن را به…

  • مدل های سبب شناسی اختلال اضطراب اجتماعی

    مدل های سبب شناسی اختلال اضطراب اجتماعی اختلال اضطراب اجتماعی شیوع اختلال اضطراب اجتماعی ملاک های تشخیصی اختلال اضطراب اجتماعی دوره یا سن شروع اختلال اضطراب اجتماعی نشانگان روانشناختی اختلال اضطراب اجتماعی اختلال اضطراب اجتماعی در نوجوانان دیدگاه های نظری…

  • دانلود پاورپوینت سرمایه اجتماعی 37 اسلاید

    دانلود پاورپوینت سرمایه اجتماعی 37 اسلاید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سرمایه اجتماعی جهت رشته مدیریت در قالب 37 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       سرمایه اجتماعی مفهومی جامعه‌شناسی است…

  • سازمان تجارت جهانی

    سازمان تجارت جهانی حق مالکیت فکری ایران سازمان تجارت جهانی حقوق مالکیت فکری دانلود مقاله سازمان تجارت جهانی ساختار سازمان تجارت جهانی رفتن به سایت اصلی سازمان تجارت جهانی     مقدمه جهانی شدن و سازمان تجارت جهانی دو مقوله‌ای…

  • اهمیت ویژگی و سازمان یافتگی عمل مجرمانه پولشویی

    اهمیت ویژگی و سازمان یافتگی عمل مجرمانه پولشویی کلمات کلیدی : پولشویی در حقوق ایران پولشویی در حقوق امارات پولشویی در آراء دکترین اهداف پولشویی در حقوق ایران اهداف پولشویی در حقوق امارات دانلود پایان نامه پولشویی رفتن به سایت…

  • دانلود تحقیق تاب آوری و انواع آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق تاب آوری و انواع آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی تاب آوری و انواع آن با فرمت docx در قالب 26 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت تاريخچه سيستمهای عامل (os history) و تفاوت آنها

    پاورپوینت تاريخچه سيستمهای عامل (os history) و تفاوت آنها پاورپوینت تحقیق در مورد انواع سیستم عامل ها پاورپوینت سیستم عامل به زبان ساده پاورپوینت لیست سیستم عامل ها پاورپوینت سیستم عامل های شبکه پاورپوینت سیستم عامل های جدید رفتن به…

  • پاورپوینت سبک های ارتباطی در سازمان

    پاورپوینت سبک های ارتباطی در سازمان رفتن به سايت اصلي عنوان: پاورپوینت سبک های ارتباطی در سازمان دسته: مدیریت رفتار سازمانی- مدیریت رفتار سازمانی پیشرفته فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش) تعداد اسلاید:37 اسلاید این فایل در زمینه" سبک های ارتباطی در…

  • اصول دادرسی اطفال در مراحل مقدماتی

    اصول دادرسی اطفال در مراحل مقدماتی اطفال بزهکار اصول دادرسی اطفال اصول دادرسی ناظر به اطفال بزهکار تحقیقات مقدماتی جرایم اطفال و نوجوانان دادرسی کیفری ویژه اطفال در حقوق ایران نحوه رسیدگی به جرایم اطفال جرایم اطفال در قانون مجازات…

  • خلاصه درس شناسایی الگو بصورت دست نویس دانشجو از مباحث کلاس

    خلاصه درس شناسایی الگو بصورت دست نویس دانشجو از مباحث کلاس خلاصه درس شناسایی الگو دست نویس دانشجو از مباحث کلاس رفتن به سایت اصلی خلاصه درس شناسایی الگو بصورت دست نویس دانشجو از مباحث کلاس pattern recognition به تعداد…

  • پاورپوینت اسکراب جراحی

    پاورپوینت اسکراب جراحی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اسکراب جراحی جهت رشته ی پزشکی در قالب 37 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       انواع شستن دستها : روش…

  • گزارش کارآموزی رشته الکترونیک با عنوان تابلو PLC و کالیبراسیون دستگاههای اندازه گیری

    گزارش کارآموزی رشته الکترونیک با عنوان تابلو PLC و کالیبراسیون دستگاههای اندازه گیری تابلو PLC کالیبراسیون دستگاههای اندازه گیری دانلود گزارش کارآموزی رشته برق الكترونیك گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی رشته برق الكترونیك تابلو PLC و کالیبراسیون…

  • پاورپوینت تأثيرات متقابل تمرين و رژيم غذايي بر ميزان لپتين

    پاورپوینت تأثيرات متقابل تمرين و رژيم غذايي بر ميزان لپتين کلمات کلیدی : دانلود پاورپوینت تأثيرات متقابل تمرين و رژيم غذايي بر ميزان لپتين پاورپوینت تأثيرات متقابل تمرين و رژيم غذايي بر ميزان لپتين تأثيرات متقابل تمرين و رژيم غذايي…

  • کتاب مدل سازی و ارزیابی سیستم های کامپیوتری دکتر محمد جعفر تارخ

    کتاب مدل سازی و ارزیابی سیستم های کامپیوتری دکتر محمد جعفر تارخ کتاب مدل سازی و ارزیابی سیستم های کامپیوتری دکتر محمد جعفر تارخ رفتن به سایت اصلی کتاب مدل سازی و ارزیابی سیستم های کامپیوتری دکتر محمد جعفر تارخ…

  • پاورپوینت تحقیقات الزامی دستگاه های اجرایی (نمونه موردی)

    پاورپوینت تحقیقات الزامی دستگاه های اجرایی (نمونه موردی) رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پژوهش های مورد نیاز دستگاه های اجرایی شهرستان مشهد مقدس جهت رشته برنامه ریزی شهری در قالب 53 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و…

  • پاورپوينت بررسی شرایط محیطی مرکز داده

    پاورپوينت بررسی شرایط محیطی مرکز داده پاورپوينت بررسی شرایط محیطی مرکز داده پاورپوینت بررسی شرایط مرکز داده پاورپوینت شرایط محیطی مرکز داده دانلود پاورپوینت بررسی شرایط محیطی مرکز داده پاورپوینت در مورد شرایط محیطی مرکز داده دانلود پاورپوینت درباره بررسی…

  • پاورپوینت استفاده از روشهای داده كاوی در تشخیص نفوذ به شبكه های كامپیوتری

    پاورپوینت استفاده از روشهای داده كاوی در تشخیص نفوذ به شبكه های كامپیوتری داده كاوی و كاربرد آن در كشف نفوذ سیستم های تشخیص نفوذ ( IDS ) دانلود پاورپوینت استفاده از روشهای داده كاوی در تشخیص نفوذ به شبكه…

  • پاورپوینت تاریخچه تحولات آموزش عالی ایران

    پاورپوینت تاریخچه تحولات آموزش عالی ایران پاورپوینت تحولات ارزشیابی آموزشی در ایران پاورپوینت تحولات آموزش و پرورش پاورپوینت روند تحولات آموزش عالی پاورپوینت نماد آموزش عالي رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تاریخچه تحولات آموزش عالی ایران جهت رشته آموزشی در…