پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

دانلود پایان نامه نوشیدنی های گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های غیر الکلی گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های ماء الشعیر
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی
نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

رفتن به سایت اصلی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

 

***آپدیت:تمام استانداردها و استانداردسازیهای مربوطه در قالب 85 صفحه بصورت رایگان ضمیمه شده است.

 

کل صفحات=125 صفحه پایان نامه + 85 صفحه آپدیت

 

 

 

چکیده :

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.

پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

روند تولید نوشابه های گازدار طی 15 سال اخیر، حاکی از رشد بی سابقه این صنعت می باشد. به طوری که متوسط رشد تولید نوشابه در 15 سال اخیر به 21 درصد بالغ می گردد. بر اساس نمودار شماره 1، بیشترین میزان تولید این فرآورده مربوط به سال 1357 می باشد و هر چند که تولید بعد از انقلاب رو به کاهش نهاده است؛ لیکن این میزان به مراتب بیش از سال های قبل از انقلاب می باشد. دلایل اساسی کاهش تولید نوشابه را می توان در تنگناهای بعد از انقلاب، جنگ تحمیلی، سیاست های دولت مبنی بر اعمال محدودیت های ارزی برای صنایع نوشابه سازی و افزایش قیمت نوشابه های غیرالکلی جستجو نمود. تولید ماءالشعیر که پس از متوقف نمودن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی و در سال 1358 آغاز گردید نیز از رشد قابل توجهی برخوردار می باشد. در سال 1361، حدود 23 میلیون بطرماءالشعیر در کشور تولید شده و متوسط رشد تولید این فرآورده طی سال 1358 تاکنون حدود 17 درصد می باشد.

تذکر این نکته ضروری است که یکی از عوامل اصلی پایین بودن تولید بعضی از فرآورده ها از جمله آب معدنی و ماءالشعیر، عدم استقبال مردم در مصرف آن ها در مقایسه با سایر نوشابه های گازدار می باشد.

بررسی ظرفیت واحدهای نوشابه سازی

نوشابه هایی که همزمان در کشور تولید می شوند را می توان به پنج گروه تقسیم بندی نمود. گروه اول به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای عصاره معروف می باشد. معروف ترین فرآورده های این گروه با نام های تجارتی پپسی کولا و کوکاکولا به بازار عرضه گردیده و تقریباً مصرف همگانی دارند. گروه دوم به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای رنگ های خوراکی مجار (کانادادرای) تعلق دارد. گروه سوم از این تقسیم بندی را نوشابه های غیر الکلی گازدار بیرنگ و دارای مواد طعم دهنده (سون آپ) تشکیل می دهند. گروه چهارم به نوشابه های غیر الکلی گازدار بی طعم و آب های معدنی اطلاق می گردد. گروه پنجم از نوشابه ها که پس از انقلاب و در پی تعطیل شدن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی تولید می گردد، ماءالشعیر نام داشته و بر اساس تعریف مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، ماءالشعیر (کوشاب) فرآورده ای است گازدار غیر الکلی که از مالت جو، آب، رازک و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی با یا بدون افزودن شکر و برنج تهیه می گردد.

 

 

 کلمات کلیدی:

نوشیدنی

نوشیدنی های گازدار

نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

پیشگفتار

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.

 

تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

 

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

 

 

 

 

فهرست

پیشگفتار 1

بررسی ظرفیت واحد های نوشابه سازی 2

مواد تشکیل دهنده نوشابه های غیر الکلی گازدار 3

انواع مختلف نوشابه های غیر الکلی گازدار 5

شمای ساخت نوشابه در کارخانه 6

مراحل تولید نوشابه گازدار 7

فساد میکروبی نوشابه های گازدار 10

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار 12

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها 13

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه گازدار 14

فلور میکروبی طبیعی نوشابه گازدار 15

تغییر فلور میکروبی در فرآورده های فاسد 16

روش های توصیه شده 16

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار 17

آماده کردن نمونه 18

وزن مخصوص 18

عصاره خشک 18

بریکس 19

خاکستر 19

اسیدیته 19

PH 19

قند بعد از هیدرولیز 20

گاز کربنیک 20

شناسایی 20

طرز تهیه محلول رزورسنیول 20

اسیدلاکتیک 20

درصد خلوص 21

اسید آسکوربیک 21

طرز تهیه محلول نشاسته 21

رطوبت 22

آزمون بر روی لاک داخل قوطی 22

سنجش درصد خلوص 23

تست شناسایی 23

ویژگی ها و آزمون های لازم بر روی قوطی ها 24

درب قوطی های نوشابه های غیر الکلی گازدار 25

آزمایش تعیین خاکستر 25

کارامل 25

روش شناسایی و اندازه گیری درصد خلوص بنزوات سدیم 25

آزمایش کربن سیاه 26

آزمایش های تعیین رطوبت رازک 27

هیدروکسید سدیم 28

اسید کلریدریک 29

اسید سولفوریک 29

طرز تهیه معرف کریستال ویولت 30

محلول رینگر 31

آزمایش تاییدی کلیفرم 31

آزمایشات انجام شده بر روی مواد اولیه مصرفی 32

اسید سولفوریک 32

ویژگی های میکروبیولوژیکی 33

شمارش کلی فرم ها در روش سه لوله ای 33

اسیدیته کل – اندازه گیری با معرف فنل فتالئین 34

اندازه گیری قند احیا کننده و قند تام 35

اندازه گیری گاز 35

ویژگی ها و روش های آزمون نوشابه های گازدار 35

کنترل میکروبی از تانک ها و خطوط تولید و آب مصرفی 36

روش رنگ آمیزی میکروارگانیزم ها 36

روش گرام 37

کنترل میکروبی محصول 37

کنترل های میکروبی آزمایش ها 39

انواع محیط کشت 39

روش های کشت 40

کنترل های متفرقه 40

آزمایش عصاره مالت 40

آزمایش سختی آب 41

آزمایش خاک های صافی مورد مصرف 41

تست سوداری تانکها 42

آزمایش تشتک 42

عصاره خشک 42

اسیدیته 43

آزمایشات متفرقه 43

کنترل و آزمایشاتی که در زمان پخت و فیلتراسیون انجام می گیرد 47

آزمایشات مایع فیلتر شده و آماده مصرف 48

کنترل و آزمایشات مالت 48

وزن حجمی 49

اندازه گیری ازت در پروتئین 49

روش تقطیر 50

جوانه زدن ظاهری 50

رطوبت جو 50

وزن هزاردانه 51

فن آوری تولید ماء الشعیر 52

تعریف 52

خواص ماء الشعیر 52

مواد اولیه مصرفی در تولید ماء الشعیر 53

فرایند تولید ماء الشعیر 63

واحد های مختلف تولید ماء الشعیر 64

واحد بوجاری 64

واحد مالت سازی 64

خیساندن و شستشوی جو 65

جوانه زدن 65

کوره مالت سازی 66

دستگاه پوست گیر مالت 66

واحد پخت 66

آسیاب 66

تانک پخت 66

تانک صافی 67

تانک جوش 67

تانک ترسیب 67

واحد سرد کننده 68

دستگاه سانتریفوژ 68

دستگاه فیلتر خاک صافی 69

دستگاه فیلتر کاغذی 69

تولید و بسته بندی 69

دستگاه فیلتر 71

دستگاه پرس و دربند 72

استاندارد ماء الشعیر ایران 72

تعریف ماء الشعیر 72

مواد اولیه متشکله 72

ویژگی های ماء الشعیر 74

ویژگی های حسی 74

ویژگی های بهداشتی 74

ویژگی های فیزیکوشیمیایی 74

بسته بندی 77

نوع شیشه ای 77

نوع قوطی 77

 روش های آزمون ماء الشعیر 78

تصفیه فاضلاب 81

انواع فاضلاب 82

فاضلاب شیمیایی 82

آشغالگیر 82

انواع آشغالگیر 82

نکات مثبت متعادل سازی 83

تصفیه خانه پکیج 83

پارامترهای آلودگی 84

مبانی اجرایی 85

تاریخچه شرکت بهنوش 86

خطوط تولید 86

مراحل ساخت و تولید دلستر در شرکت بهنوش 87

بوجاری 87

نکات 90

دیاگرام فرایند بوجاری 90

واحد پخت 91

دیاگرام فرایند مالتینگ 92

دیاگرام فرایند پخت 92

واحد فیلتراسیون 92

دیاگرام فرایند سردخانه 93

دیاگرام فرایند عصاره مالت 93

دیاگرام خط تولید دلستر 93

دیاگرام خط تولید قوطی 93

دیاگرام خط تولید گردشی 93

آزمایشها 94

ویژگی های نوشیدنی مالت طعم دار 97

ویژگی های نوشیدنی های مالت ساده 98

بحث ونتیجه گیری 99

منابع 102

 

 

 

  • دانلود گزارش کارآموزی مهندسی نفت با عنوان نمک زدایی

    دانلود گزارش کارآموزی مهندسی نفت با عنوان نمک زدایی عملیات نمک زدایی بهره برداری نفت و گاز وظایف مهندس بهره بردار دانلود گزارش کارآموزی نفت دانلود گزارش کارآموزی مهندسی نفت وظایف مهندس بهره بردار و وسایل سر چاهی دانلود گزارش…

  • مقاله ترجمه شده کنترل تغییرات زمان تحویل با استفاده از تجهیزات حمل و نقل معتبر: یک طرح انگیزشی برای هماهنگی زنجیره تأمین

    مقاله ترجمه شده کنترل تغییرات زمان تحویل با استفاده از تجهیزات حمل و نقل معتبر: یک طرح انگیزشی برای هماهنگی زنجیره تأمین کلمات کلیدی : مقاله ترجمه شده رشته مهندسی صنایع مقاله ترجمه شده درس زنجیره تأمین رشته مهندسی صنایع…

  • نقش تعاونیها در ایجاد تحول

    نقش تعاونیها در ایجاد تحول کار شرافتمندانه گردهمایی آزاد كوپاك نقش تعاونیها در ایجاد تحول كمیته ترویج و توسعه تعاونیها گردهمایی آزاد كوپاك،كار شرافتمندانهآیا تعاونی ها می توانند تحول ایجاد كنند؟ رفتن به سایت اصلی گردهمایی آزاد كوپاك،كار شرافتمندانه:آیا تعاونی…

  • ماهیت و منشا به وجود آمدن دولتها و بررسی رسالت و مسوولیت آنها

    ماهیت و منشا به وجود آمدن دولتها و بررسی رسالت و مسوولیت آنها دولت منشا دولتها مسوولیت دولتها بررسی رسالت دولتها ماهیت و منشا به وجود آمدن دولتها و بررسی رسالت و مسوولیت آنها دانلود پایان نامه علوم سیاسی دانلود…

  • پاورپوینت جوش

    پاورپوینت جوش رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت جوش جهت رشته بهداشت عمومی در قالب 32 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش         بیماری های پوستی یکی از بیماری های…

  • پاورپوینت عوامل موثر بر فرهنگ سازمانی

    پاورپوینت عوامل موثر بر فرهنگ سازمانی پاورپوینت درباره فرهنگ سازمانی دانلود پاورپوینت فرهنگ سازمانی پاورپوینت مدیریت فرهنگ سازمانی پاورپوینت در مورد فرهنگ سازمانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت عوامل موثر بر فرهنگ سازمانی جهت رشته ی جامعه شناسی و…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ساختار و تمرکز مالکیت 48 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ساختار و تمرکز مالکیت 48 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه تمرکز مالکیت مبانی نظری تمرکز مالکیت پیشینه تحقیق تمرکز مالکیت پیشینه داخلی تمرکز مالکیت پیشینه خارجی تمرکز مالکیت پیشینه پژوهش تمرکز مالکیت…

  • پاورپوینت درس فراگرد تنظیم تا کنترل بودجه

    پاورپوینت درس فراگرد تنظیم تا کنترل بودجه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با درس فراگرد تنظیم تا کنترل بودجه جهت رشته گوناگون در قالب 244 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابليت…

  • اختلال اضطراب فراگیر  و بررسی نظریه های شناختی در مورد آن

    اختلال اضطراب فراگیر  و بررسی نظریه های شناختی در مورد آن کلمات کلیدی : اختلال اضطراب فراگیر تعاريف نظري اختلال اضطراب فراگیر تعاريف عملياتي اختلال اضطراب فراگیر نظریه های شناختی اختلال اضطراب فراگیر تحقیق کامل در مورد اختلال اضطراب فراگیر…

  • پاورپوینت انتقال حرارت و جرم در مبدل های غیر همسو

    پاورپوینت انتقال حرارت و جرم در مبدل های غیر همسو پاورپوینت مبدل غیر همسو پاورپوینت روشهای انتقال انرژی پاورپوینت روش انتقال حرارت و جرم پاورپوینت نقل و انتقالات غیر همسو رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینتانتقال حرارت و جرم در…

  • پروتکل درمانی برنامه آموزشی به کارکنان کتابخانه ملی

    پروتکل درمانی برنامه آموزشی به کارکنان کتابخانه ملی کلمات کلیدی : دانلود پروتکل درمانی خرید پروتکل درمانی پکیج های درمانی روانشناسی پروتکل های درمانی در روانشناسی پکیج آموزشی آموزش به کارکنان کتابخانه ملی پروتکل درمانی آموزش به کارکنان کتابخانه ملی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق داده کاوی 64 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق داده کاوی 64 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری داده کاوی دانلود مبانی نظری داده کاوی پیشینه تحقیق در مورد داده کاوی مبانی نظری در مورد داده کاوی دانلود پیشینه تحقیق داده کاوی ادبیات نظری…

  • پاورپوينت آشنایی با روستای خوزنان

    پاورپوينت آشنایی با روستای خوزنان پاورپوينت روستای خوزنان روستای خوزنان پاورپوینت پاورپوینت درباره روستای خوزنان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت آشنایی با روستای خوزنان جهت رشته گردشگری و توریسم در قالب 71 اسلايد و با فرمت pptx به صورت…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهزیستی معنوی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهزیستی معنوی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه بهزیستی معنوی مبانی نظری بهزیستی معنوی پیشینه تحقیق بهزیستی معنوی پیشینه داخلی بهزیستی معنوی پیشینه خارجی بهزیستی معنوی پیشینه پژوهش بهزیستی معنوی پیشینه نظری بهزیستی معنوی ادبیات…

  • دانلود تحقیق پیشرفت تحصیلی و انگیزه ی آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق پیشرفت تحصیلی و انگیزه ی آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی پیشرفت تحصیلی و انگیزه ی آن با فرمت docx در قالب 21 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوینت ویژگی های نوزاد سالم

    پاورپوینت ویژگی های نوزاد سالم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ویژگی های نوزاد سالم  جهت رشته ی پزشکی در قالب 80 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       95ـ90%…

  • پاورپوینت VOIP و مزایای آن

    پاورپوینت VOIP و مزایای آن پاورپوینت voip چیست پاورپوینت سرویس voip پاورپوینت voip مخفف چیست پاورپوینت آموزش voip پاورپوینت راه اندازی سیستم voip پاورپوینت معرفی voip رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت VOIP و مزایای آن جهت رشته کامپیوتر و…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش مدیریت دانش و سرمایه فکری

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش مدیریت دانش و سرمایه فکری مبانی نظری تحقیق مدیریت دانش دانلود مبانی نظری تحقیق مدیریت دانش مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش پیشینه مدیریت دانش مبانی نظری تحقیق سرمایه فکری دانلود مبانی نظری تحقیق…

  • پاورپوینت مسایل جاری حسابداری

    پاورپوینت مسایل جاری حسابداری پاورپوینت مسائل جاری در حسابداری پاورپوینت مسائل حسابداری پاورپوینت مسائل در حسابداری پاورپوینت درباره مسائل جاری در حسابداری پاورپوینت درمورد مسائل جاری در حسابداری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مسایل جاری حسابداری  جهت رشته ی…

  • پاورپوینت اختلال سلوک و انواع اختلالات آن

    پاورپوینت اختلال سلوک و انواع اختلالات آن پاورپوینت اختلال سلوک چیست پاورپوینت اختلال سلوک در کودکان پاورپوینت اختلال سلوک در dsm5 پاورپوینت اختلال سلوک یعنی چه پاورپوینت اختلال سلوک مقاله رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اختلال سلوک و انواع…

  • پاورپوینت آشنایی با خصوصیات کاروانسرا

    پاورپوینت آشنایی با خصوصیات کاروانسرا پاورپوینت کاروانسرا پاورپوینت کاروانسراها پاورپوینت در مورد کاروانسرا دانلود پاورپوینت کاروانسرا رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با خصوصیات کاروانسرا جهت رشته گردشگری و توریسم در قالب 42 اسلايد و با فرمت ppt به…

  • پرسشنامه 3 مولفه ای تعهد سازمانی آلن و مایر

    پرسشنامه 3 مولفه ای تعهد سازمانی آلن و مایر کلمات کلیدی : پرسشنامه تعهد سازمانی doc پرسشنامه تعهد سازمانی می یر پرسشنامه تعهد سازمانی آلن و مایر دانلود پرسشنامه استاندارد تعهد سازمانی دانلود پرسشنامه تعهد سازمانی دانلود پرسشنامه تعهد سازمانی…

  • فصل دوم پایان نامه و پیشینه پژوهش هویت اجتماعی

    فصل دوم پایان نامه و پیشینه پژوهش هویت اجتماعی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه هویت اجتماعی مبانی نظری هویت اجتماعی پیشینه تحقیق هویت اجتماعی پیشینه داخلی هویت اجتماعی پیشینه خارجی هویت اجتماعی پیشینه پژوهش هویت اجتماعی پیشینه نظری هویت…

  • مبانی نظری تحلیل اثرات فقر بر سلامت روح و روان انسانها از نگاه اسلام

    مبانی نظری تحلیل اثرات فقر بر سلامت روح و روان انسانها از نگاه اسلام کلمات کلیدی : آثار فقر بر سلامت جایگاه فقر در اسلام عوامل فقر در اسلام آثار فقر در نگاه اسلام بررسی فقر در فقه امامیه شيوه…

  • بررسی و تشریح نظریه ها و مدل های سازگاری

    بررسی و تشریح نظریه ها و مدل های سازگاری کلمات کلیدی : مدل های سازگاری مدل های سازگاری تحصیلی نظریه های مربوط به سازگاری عوامل موثر بر ناسازگاری ابزارهای سنجش سازگاری انواع سازگاری در روانشناسی پایان نامه سازگاری در روانشناسی…

  • پاورپوینت حسابداری ارزش جاری

    پاورپوینت حسابداری ارزش جاری دانلود پاورپوینت رایگان ارائه درس تئوری حسابداری پاورپوینت حسابداری ارزش جاری حسابداری ارزش جاری چهار مکتب اندیشه در مورد محاسبه سود شرکت حسابداری بر مبنای ارزش جاری مربوط بودن مفهوم سود ویژگی های سود حسابداری نقاط…

  • دانلود پاورپوینت کتاب کارگاه شیشه گری 79 اسلاید

    دانلود پاورپوینت کتاب کارگاه شیشه گری 79 اسلاید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب کارگاه شیشه گری 79 اسلاید جهت رشته شیمی در قالب 79 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت طرح پرورش قارچ خوراکی

    پاورپوینت طرح پرورش قارچ خوراکی پاورپوینت طرح پرورش قارچ پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی پاورپوینت درباره قارچ خوراکی پاورپوینت درباره طرح پرورش قارچ خوراکی پاورپوینت درمورد طرح پرورش قارچ خوراکی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت طرح پرورش قارچ خوراکی جهت…

  • پاورپوینت بررسی معماری و ساختمان موزه ها

    پاورپوینت بررسی معماری و ساختمان موزه ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی معماری و ساختمان موزه ها جهت رشته معماری در قالب 48 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • پاورپوینت عوارض چاقی و اضافه وزن بلوغ زودرس

    پاورپوینت عوارض چاقی و اضافه وزن بلوغ زودرس پاورپوینت چاقی بلوغ زودرس پاورپوینت چاقی و بلوغ زودرس پاورپوینت چاقی باعث بلوغ زودرس می شود پاورپوینت ارتباط چاقی با بلوغ زودرس رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت عوارض چاقی و اضافه…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق رفتار نامناسب معلمان 50 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق رفتار نامناسب معلمان 50 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه رفتار نامناسب معلمان مبانی نظری رفتار نامناسب معلمان پیشینه تحقیق رفتار نامناسب معلمان پیشینه داخلی رفتار نامناسب معلمان پیشینه خارجی رفتار نامناسب معلمان…

  • دانلود گزارش کار آزمایشگاه فیزیک پایه 2

    دانلود گزارش کار آزمایشگاه فیزیک پایه 2 گزارش کار آزمایشگاه فیزیک پایه 2 دانلود گزارش کار آزمایشگاه فیزیک پایه 2 دانلود مجموعه آزمایشات آزمایشگاه فیزیک پایه 2 فروش گزارش کار آزمایشگاه فیزیک پایه 2 گزارش کار آزمایشگاه فیزیک پایه 2…

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه تفکر استراتژیک

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه تفکر استراتژیک فصل دوم پایان نامه تفکر استراتژیک مبانی نظری تفکر استراتژیک پیشینه تحقیق تفکر استراتژیک پیشینه داخلی تفکر استراتژیک پیشینه خارجی تفکر استراتژیک پیشینه پژوهش تفکر استراتژیک پیشینه نظری تفکر استراتژیک ادبیات…

  • دانلود تحقیق درباره تعهد سازمانی و عوامل موثر برآن word

    دانلود تحقیق درباره تعهد سازمانی و عوامل موثر برآن word رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی تعهد سازمانی و عوامل موثر برآن با فرمت docx در قالب 37 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • پاورپوینت آشنایی با اینترنت

    پاورپوینت آشنایی با اینترنت پاورپوینت کاربرد اینترنت چیست پاورپوینت اینترنت چیست و چگونه کار میکند پاورپوینت اینترنت چیست به زبان ساده پاورپوینت منبع اینترنت کجاست رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با اینترنت جهت رشته کامپیوتر و IT در قالب…