مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • دانلود تحقیق خانواده و کودکان بهزیستی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق خانواده و کودکان بهزیستی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی خانواده و کودکان بهزیستی با فرمت docx در قالب 26 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد…

  • پاورپوینت آشنایی با مبانی مهندسی زلزله

    پاورپوینت آشنایی با مبانی مهندسی زلزله پاورپوینت آشنایی با مبانی مهندسی زلزله پاورپوینت مبانی مهندسی زلزله پاورپوینت مهندسی زلزله تحلیل دینامیکی سازه ها در برابر زلزله انواع ارتعاشات سختی و میرایی ارتعاش آزاد دستگاه های یک درجه آزادی فاقد میرائی…

  • پاورپوینت بررسی آسانسور و اجزای آن

    پاورپوینت بررسی آسانسور و اجزای آن پاورپوینت بررسی آسانسور و اجزای آن بررسی آسانسور و اجزای آن استفاده از انرژي هاي خورشيدي در صنعت ساختمان تحقیق بررسی آسانسور و اجزای آن مقاله بررسی آسانسور و اجزای آن معرفی آسانسور و…

  • دانلود پاورپوینت طراحی معماری پایگاه داده

    دانلود پاورپوینت طراحی معماری پایگاه داده پاورپوینت طراحی معماری پایگاه داده پاورپوینت معماری پایگاه داده توزیع شده پاورپوینت معماری پایگاه داده ابری پاورپوینت انواع معماری پایگاه داده رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت طراحی معماری پایگاه داده جهت رشته کامپیوتر…

  • بررسی سیستم های نانوالکترومکانیک و چالش های اساسی و تكنولوژیكی

    بررسی سیستم های نانوالکترومکانیک و چالش های اساسی و تكنولوژیكی سیستم های نانوالکترونیک تشدیدگر مكانیكی دانلود پایان نامه سیستم های نانوالکترومکانیک بررسی سیستم های نانوالکترومکانیک و چالش های اساسی و تكنولوژیكی دانلود پایان نامه مهندسی الکترونیک دانلود پایان نامه الکترونیک…

  • خانه کیفیت QFD

    خانه کیفیت QFD گسترش كاركرد كیفی دیدگاه ها و نگرشهای QFD مراحل تكمیل خانه كیفیت در QFD مفاهیم قابل استخراج از خانه كیفیت در QFD باز بینی خانه كیفیت در QFD دانلود تحقیق گسترش كاركرد كیفی دانلود تحقیق QFD دانلود…

  • پاورپوینت جغرافیای شهری

    پاورپوینت جغرافیای شهری کلمات کلیدی : پاورپوینت جغرافــیای شهـــری جغرافــیای شهـــری تحقیق جغرافــیای شهـــری خاستگاه و روند تکاملی جغرافیای شهری موضوع مورد بحث جغرافیای شهری چارچوب جغرافیای شهری روش تحقیق در جغرافیای شهری نحوه نگرش علم جغرافیا به پدیده های…

  • پاورپوینت برنامه ریزی و طراحی درس

    پاورپوینت برنامه ریزی و طراحی درس پاورپوینت مراحل درس پژوهی به ترتیب پاورپوینت مراحل درس پژوهی چیست پاورپوینت مراحل درس پژوهی پاورپوینت مراحل نوشتن درس پژوهی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت برنامه ریزی و طراحی درس جهت رشته آموزشی…

  • دانلود پاورپوینت حادثه طبیعی سیل

    دانلود پاورپوینت حادثه طبیعی سیل پاورپوینت در مورد سیل پاورپوینت خسارت های سیل پاورپوینت آشنایی با حادثه سیل پاورپوینت علت های به وجود آمدن سیل رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت حادثه طبیعی سیل جهت رشته زمین شناسی در 34…

  • مقاله تجربه مرگ

    مقاله تجربه مرگ مرگ یاد مرگ فشار قبر تجربه مرگ دانلود مقاله تجربه مرگ سرزمین مطمئنه (نفس المطمئنه) سرنوشت ارواح مردگان در عالم برزخ سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فروش فایل انجام پروژه…

  • دانلود تحقیق درباره آسیب شناسی مدیریت پژوهشی word

    دانلود تحقیق درباره آسیب شناسی مدیریت پژوهشی word رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی آسیب شناسی مدیریت پژوهشی با فرمت docx در قالب 92 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد  …

  • دانلود پاورپوینت کارگاه کاربردهای فناوری نانو در محیط زیست و انرژی های نو

    دانلود پاورپوینت کارگاه کاربردهای فناوری نانو در محیط زیست و انرژی های نو رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کارگاه کاربردهای فناوری نانو در محیط زیست و انرژی های نو جهت رشته محیط زیست در 64 اسلاید و با فرمت…

  • رابطه سبک های فرزندپروری و بهزیستی روانشناختی

    رابطه سبک های فرزندپروری و بهزیستی روانشناختی سبک های فرزندپروری بهزیستی روانشناختی رابطه سبک های فرزندپروری و بهزیستی روانشناختی پایان نامه سبک های فرزندپروری پایان نامه بهزیستی روانشناختی انواع سبک های فرزندپروری عوامل مؤثر بر بهزیستی روان شناختی رفتن به…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نقش خانواده در پیشرفت تحصیلی دیرآموزان

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق نقش خانواده در پیشرفت تحصیلی دیرآموزان نقش خانواده در پیشرفت تحصیلی دیرآموزان نقش خانواده در پیشرفت تحصیلی نقش خانواده در پیشرفت تحصیلی دانش اموزان دیرآموزان رفتن به سایت اصلی عقب ماندگی ذهنی یا به اصطلاح…

  • پایه های نظری و پیشنه تحقیق میزان اضطراب دانشجویان در ایام امتحانات

    پایه های نظری و پیشنه تحقیق میزان اضطراب دانشجویان در ایام امتحانات میزان اضطراب دانشجویان میزان اضطراب دانشجویان پسر در ایام امتحانات میزان اضطراب دانشجویان پسر قبل از امتحانات رفتن به سایت اصلی جامعه امروز با یك تغییر سریع به…

  • آزمایشگاه مکانیک خاک آزمایش تعیین Gs خاک یا وزن مخصوص مصالح دانه ای با وزن مخصوص بزرگتر از یک درقالب فایل word در 10 صفحه قابل ویرایش با شکل

    آزمایشگاه مکانیک خاک آزمایش تعیین Gs خاک یا وزن مخصوص مصالح دانه ای با وزن مخصوص بزرگتر از یک درقالب فایل word در 10 صفحه قابل ویرایش با شکل کلمات کلیدی : آزمایشگاه مکانیک خاک آزمایش آزمایشگاه مکانیک خاک آزمایش…

  • مبانی نظری تصمیم گیری مدیران مدارس آموزش و پرورش

    مبانی نظری تصمیم گیری مدیران مدارس آموزش و پرورش مبانی نظری تصمیم گیری مدیران مدارس آموزش و پرورش دانلود مبانی نظری تصمیم گیری مدیران مدارس پیشینه تحقیق تصمیم گیری مدیران مدارس آموزش و پرورش ادبیات نظری تصمیم گیری مدیران مدارس…

  • جزوه درسی مبانی علوم ریاضی

    جزوه درسی مبانی علوم ریاضی جزوه درسی مبانی علوم ریاضی رفتن به سايت اصلي جزوه درسی مبانی علوم ریاضی به تعداد 196 صفحه pdf مناسب اساتید و جمع بندی و مرور سریع دانشجویان   فصل اول منطق و مجموعه ها…

  • پاورپوینت ویتامین ها و انواع آن

    پاورپوینت ویتامین ها و انواع آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ویتامین ها و انواع آن جهت رشته ی پزشکی در قالب 32 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • پاورپوینت استراتژیهای بازاریابی در مرحله افول بازار

    پاورپوینت استراتژیهای بازاریابی در مرحله افول بازار دانلود پاورپوینت استراتژیهای بازاریابی در مرحله افول بازار خصوصيات سيستم مديريتي در مراحل چرخه عمر محصول اهداف بازاریابی در مرحله افول استراتژی های مرحله افول بازار متغیرهای وضعیتی استراتژی برداشت استراتژی عوامل آمیخته…

  • طراحی و ساخت سیستم اندازه گیری پیوسته تخلیه جزئی برای ترانسفورماتورهای قدرت در حال كار

    طراحی و ساخت سیستم اندازه گیری پیوسته تخلیه جزئی برای ترانسفورماتورهای قدرت در حال كار ترانسفورماتورقدرت سیستم مانیتورینگ آشکارسازی Online تخلیه جزئی سیستم اندازه گیری پیوسته تخلیه جزئی سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل فروش فایل fileina…

  • پاورپوینت طراحی ساختمان پژوهشگاه اقیانوس شناسی بندرعباس

    پاورپوینت طراحی ساختمان پژوهشگاه اقیانوس شناسی بندرعباس پاورپوینت پژوهشگاه اقیانوس شناسی پاورپوینت اقیانوس شناسی پاورپوینت طراحی ساختمان پژوهشگاه پاورپوینت پژوهشگاه اقیانوس شناسی پاورپوینت پژوهشگاه اقیانوس شناسی بندرعباس رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت طراحی ساختمان پژوهشگاه اقیانوس شناسی بندرعباس جهت…

  • پاورپوینت تحول و تعالی بسیج

    پاورپوینت تحول و تعالی بسیج دانلود پاورپوینت تحول و تعالی بسیج پاورپوینت تحول و تعالی بسیج رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تحول و تعالی بسیج جهت رشته علوم سیاسی در قالب 36 اسلاید و با فرمت بصورت کامل و…

  • پاورپوینت مقاله درس و کتاب برنامه ریزی اقتصادی در تئوری و عمل

    پاورپوینت مقاله درس و کتاب برنامه ریزی اقتصادی در تئوری و عمل رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مقاله درس و کتاب برنامه ریزی اقتصادی در تئوری و عمل جهت رشته اقتصاد در قالب 41 اسلاید و با فرمت pptx…

  • پاورپوينت وب در تجارت الکترونيک

    پاورپوينت وب در تجارت الکترونيک پاورپوينت در مورد وب در تجارت الکترونيک پاورپوینت وب در تجارت وب در تجارت الکترونیک به چه معناست ؟ رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت وب در تجارت الکترونيک در قالب 34 سلايد جهت رشته…

  • پاورپوینت بررسی صادرات خاویار در کشور

    پاورپوینت بررسی صادرات خاویار در کشور رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی صادرات خاویار در کشور جهت رشته شیلات در قالب 31 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش     براساس…

  • جزوه مبانی ژنتیک مولکولی خانم دکتر بابایی

    جزوه مبانی ژنتیک مولکولی خانم دکتر بابایی جزوه مبانی ژنتیک مولکولی خانم دکتر بابایی رفتن به سایت اصلی جزوه مبانی ژنتیک مولکولی خانم دکتر بابایی به تعداد 71 صفحه pdf   شامل مباحث : ژنتیک مولکولی چیست ترکیبات مولکول در ژنتیک…

  • پاورپوینت تفسير سوره مبارکه حج

    پاورپوینت تفسير سوره مبارکه حج رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تفسير سوره مبارکه حج جهت رشته مدیریت در قالب 73 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       آيه شريفه 52 ›…

  • پاورپوینت آشنایی با تصمیم گیری در مسائل مالی

    پاورپوینت آشنایی با تصمیم گیری در مسائل مالی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با تصمیم گیری در مسائل مالی جهت رشته اقتصاد در قالب 28 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • سبکهای رهبری توانمندساز مدیریت دانش

    سبکهای رهبری توانمندساز مدیریت دانش مدیریت دانش سبکهای رهبری توانمندساز رابطه‌ی بین سبکهای رهبری اصلی اثربخشی اقدامات مدیریت دانش افزایش اثربخشی اقدامات مدیریت دانش سبکهای رهبری توانمندساز مدیریت دانش مقاله مدیریت دانش مقاله سبکهای رهبری توانمندساز مدیریت دانش رفتن به…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های فشار روانی 74 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های فشار روانی 74 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه نظریه های فشار روانی مبانی نظری نظریه های فشار روانی پیشینه تحقیق نظریه های فشار روانی پیشینه داخلی نظریه های فشار روانی…

  • دانلود پاورپوینت درس پنجم علوم تجربی پایه ششم زمین پویا

    دانلود پاورپوینت درس پنجم علوم تجربی پایه ششم زمین پویا دانلود پاورپوینت درس پنجم علوم تجربی پایه ششم زمین پویا پاورپوینت درس پنجم علوم تجربی پایه ششم زمین پویا پاورپوینت درس پنجم زمین پویا علوم تجربی ششم پاورپوینت درس پنجم…

  • دانلود تحقیق تعهد شغلی و ضرورت آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق تعهد شغلی و ضرورت آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی تعهد شغلی و ضرورت آن با فرمت docx در قالب 26 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت پرورش طیور گوشتی

    پاورپوینت پرورش طیور گوشتی پاورپوینت پرورش طیور دانلود پاورپوینت پرورش طیور دانلود پاورپوینت راهنمای پرورش طیور گوشتی پاورپوینت درمورد پرورش طیور گوشتی پاورپوینت درباره پرورش طیور رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پرورش طیور گوشتی جهت رشته ی کشاورزی در…

  • پاورپوینت ارزیابی مدل فرآیندی guest

    پاورپوینت ارزیابی مدل فرآیندی guest پاورپوینت guest ارزيابي مدل فرآيندي پاورپوینت guest ارزيابي دانلود پاورپوینت guest ارزيابي دانلود پاورپوینت ارزیابی مدل guest رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ارزيابي مدل فرآيندي GUEST جهت رشته زمین شناسی در قالب 13 اسلاید…