مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • دانلود پاورپوینت فیزیولوژی اعصاب

    دانلود پاورپوینت فیزیولوژی اعصاب رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فیزیولوژی اعصاب جهت رشته پزشکی در 231 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       سيستم عصبي به همراه سيستم غدد درون…

  • گزارش کار آزمایشگاه فیزیک

    گزارش کار آزمایشگاه فیزیک گزارش کار آزمایشگاه فیزیک دانلود گزارش کار آزمایشگاه فیزیک دانلود مجموعه آزمایشات آزمایشگاه فیزیک فروش گزارش کار آزمایشگاه فیزیک گزارش آزمایشگاه فیزیک خرید گزارش کار آزمایشگاه فیزیک رفتن به سایت اصلی مجموعه آزمایشات آزمایشگاه فیزیک گزارش…

  • پاورپوینت اسکراب جراحی

    پاورپوینت اسکراب جراحی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اسکراب جراحی جهت رشته ی پزشکی در قالب 37 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       انواع شستن دستها : روش…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق خشونت علیه زنان

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق خشونت علیه زنان مبانی نظری خشونت علیه زنان دانلود مبانی نظری خشونت علیه زنان پیشینه تحقیق خشونت علیه زنان ادبیات نظری خشونت علیه زنان فصل دوم پایان نامه خشونت علیه زنان مبانی نظری و پیشینه…

  • دانلود پاورپوینت اصول و الزامات هک

    دانلود پاورپوینت اصول و الزامات هک پاورپوینت هکر کیست پاورپوینت هکر واقعی کیست پاورپوینت نحوه هکر شدن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت هکر کیست جهت رشته IT در قالب 37 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و…

  • ماهیت مدارس هوشمند و پیشینه هوشمندسازی مدارس در ایران و جهان

    ماهیت مدارس هوشمند و پیشینه هوشمندسازی مدارس در ایران و جهان تحقیق در مورد مدارس هوشمند اهميت و نقش فناوري در آموزش تحقیق در مورد هوشمندسازی مدارس پیشینه هوشمندسازی مدارس در ایران پیشینه هوشمندسازی مدارس در جهان جايگاه و نقش…

  • پاورپوینت کتاب شیمی عمومی 1 از دکتر نوروز اصل

    پاورپوینت کتاب شیمی عمومی 1 از دکتر نوروز اصل پاورپوینت کتاب شیمی عمومی 1 دکتر نوروز اصل پاورپوینت کتاب شیمی عمومی 1 پیام نور پاورپوینت کتاب شیمی عمومی 1 پاورپوینت کتاب شیمی عمومی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب…

  • پاورپوینت روانشناسی مردمی : عزت نفس، خودباوری و ارتباط با خویشتن

    پاورپوینت روانشناسی مردمی : عزت نفس، خودباوری و ارتباط با خویشتن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت روانشناسی مردمی جهت رشته مدیریت در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری مدیریت مسیر شغلی

    فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری مدیریت مسیر شغلی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه مدیریت مسیر شغلی مبانی نظری مدیریت مسیر شغلی پیشینه تحقیق مدیریت مسیر شغلی پیشینه داخلی مدیریت مسیر شغلی پیشینه خارجی مدیریت مسیر شغلی…

  • پاورپوینت درس 7 پیام آسمانی نهم مبحث رهبری در عصر غیبت

    پاورپوینت درس 7 پیام آسمانی نهم مبحث رهبری در عصر غیبت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درس 7 پیام آسمانی نهم مبحث رهبری در عصر غیبت در قالب 18 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و…

  • پروپوزال ارزیابی عملکرد شعب بانک با DEA

    پروپوزال ارزیابی عملکرد شعب بانک با DEA ارزیابی عملکرد با DEA ارزیابی عملکرد در بانک ارزیابی عملکرد با استفاده از تحلیل پوششی داده ها شاخص های ارزیابی عملکرد بانکها شاخص های ارزیابی عملکرد شعب بانک ارزیابی عملکرد بانک با تحلیل…

  • دانلود پاورپوینت نگرش فرآیندی

    دانلود پاورپوینت نگرش فرآیندی پاورپوینت در مورد نگرش فرایندی پاورپوینت روش های نگرش فرآیندی پاورپوینت شیوه های مستندسازی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نگرش فرآیندی جهت رشته مدیریت در 21 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق یادگیری مادام العمر 71 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق یادگیری مادام العمر 71 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه یادگیری مادام العمر مبانی نظری یادگیری مادام العمر پیشینه تحقیق یادگیری مادام العمر پیشینه داخلی یادگیری مادام العمر پیشینه خارجی یادگیری مادام العمر…

  • پاورپوینت تزیینات داخلی و معماری داخلی

    پاورپوینت تزیینات داخلی و معماری داخلی پاورپوینت تزیینات داخلی پاورپوینت معماری داخلی دانلود پاورپوینت تزیینات داخلی دانلود پاورپوینت معماری داخلی پاورپوینت تزیینات داخلی و معماری رفتن به سايت اصلي دانلود پاور پوينت تزئينات و معماري داخلي جهت رشته معماري در…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نگرش صمیمانه 28 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق نگرش صمیمانه 28 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه نگرش صمیمانه مبانی نظری نگرش صمیمانه پیشینه تحقیق نگرش صمیمانه پیشینه داخلی نگرش صمیمانه پیشینه خارجی نگرش صمیمانه پیشینه پژوهش نگرش صمیمانه پیشینه نظری…

  • پاورپوینت تغییرات دستور عمل اجرایی برنامه

    پاورپوینت تغییرات دستور عمل اجرایی برنامه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تغییرات دستور عمل اجرایی برنامه جهت رشته مدیریت در قالب 39 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       پرداخت به…

  • دانلود تحقیق امید و خوش بینی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق امید و خوش بینی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی امید و خوش بینی با فرمت docx در قالب 44 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد…

  • مبانی نظری شناسایی نقاط مساله ساز سازمان و ارائه مدلی جامع برای ارزیابی پیاده سازی ERP در آن

    مبانی نظری شناسایی نقاط مساله ساز سازمان و ارائه مدلی جامع برای ارزیابی پیاده سازی ERP در آن مبانی نظری erp مبانی نظری برنامه ریزی منابع سازمانی مبانی نظری عوامل حیاتی موفقیت پیاده سازی ERP عوامل کلیدی موفقیت پیاده سازی…

  • پرسشنامه بررسی عملکرد و امنیت نرم افزارها و سخت افزارها ، اینترنت و خدمات الکترونیکی در بانک و رضایت در بین کارمندان و مشتریان

    پرسشنامه بررسی عملکرد و امنیت نرم افزارها و سخت افزارها ، اینترنت و خدمات الکترونیکی در بانک و رضایت در بین کارمندان و مشتریان پرسشنامه عملکرد و امنیت نرم افزارها و سخت افزاره پرسشنامه اینترنت و خدمات الکترونیکی در بانک…

  • پاورپوینت کتاب مهندسی اینترنت از احسان ملکیان

    پاورپوینت کتاب مهندسی اینترنت از احسان ملکیان پاورپوینت کتاب مهندسی اینترنت احسان ملکیان پاورپوینت مهندسی اینترنت چیست پاورپوینت مهندسی اینترنت ملکیان پاورپوینت مهندسی اینترنت جزوه پاورپوینت کتاب مهندسی اینترنت پیام نور رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب مهندسی اینترنت…

  • دانلود پاورپوینت سندروم نفروتیک

    دانلود پاورپوینت سندروم نفروتیک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سندروم نفروتیک جهت رشته پزشکی در 21 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       سندروم نفروتیک (به انگلیسی: Nephrotic syndrome) که…

  • ملاک های اختلالات رفتاری و بررسی شیوع آن در کودکان

    ملاک های اختلالات رفتاری و بررسی شیوع آن در کودکان تحقیق اختلالات رفتاری ملاک های اختلالات رفتاری بررسی شیوع اختلالات رفتاری در کودکان تحقیق اختلالات رفتاری در کودکان دلایل اختلالات رفتاری در کودکان مشکلات رفتاری و ارتباطی کودکان تشخیص اختلالات…

  • دانلود پاورپوینت جداگرهای لرزه ای

    دانلود پاورپوینت جداگرهای لرزه ای رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت جداگر های لرزه ای جهت رشته عمران 28 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       جداگرهای لرزه ای روشی برای…

  • پاورپوینت کتاب و درس روانشناسی عمومی مولف : اتكينسون و همكاران - مترجم : دكتر براهنی و همكاران

    پاورپوینت کتاب و درس روانشناسی عمومی مولف : اتكينسون و همكاران - مترجم : دكتر براهنی و همكاران رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب و درس روانشناسی عمومی مولف : اتكينسون و همكاران - مترجم : دكتر براهنی و…

  • دانلود تحقیق بازار بورس و تامین مالی شرکت ها با فرمت ورد

    دانلود تحقیق بازار بورس و تامین مالی شرکت ها با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی بازار بورس و تامین مالی شرکت ها با فرمت docx در قالب 31 صفحه ورد بصورت کامل و جامع…

  • دانلود تحقیق نظام های رایج رادیو و تلوزیونی در جهان با فرمت ورد

    دانلود تحقیق نظام های رایج رادیو و تلوزیونی در جهان با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی نظام های رایج رادیو و تلوزیونی در جهان با فرمت docx در قالب 23 صفحه ورد بصورت کامل…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق شادی و شادکامی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق شادی و شادکامی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه شادی و شادکامی مبانی نظری شادی و شادکامی پیشینه تحقیق شادی و شادکامی پیشینه داخلی شادی و شادکامی پیشینه خارجی شادی و شادکامی پیشینه پژوهش…

  • پاورپوينت سنجش از دور در کشاورزی

    پاورپوينت سنجش از دور در کشاورزی دانلود پاورپوينت سنجش از دور در کشاورزی دانلود پاورپوينت سنجش از دور در کشاورزی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت سنجش از دور در کشاورزی جهت رشته جغرافیا در قالب 16 اسلايد و با…

  • بررسی تاثیر متغیرهای كنترل راهبردی بر افزایش اثربخشی

    بررسی تاثیر متغیرهای كنترل راهبردی بر افزایش اثربخشی اثربخشی کنترل راهبردی متغیرهای کنترل راهبردی رابطه متغیرهای كنترل راهبردی با اثربخشی بررسی تاثیر متغیرهای كنترل راهبردی بر افزایش اثربخشی دانلود پایان نامه کارشناسی مدیریت بازرگانی دانلود پایان نامه رشته مدیریت بازرگانی…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش اختلالات گفتاری و زبانی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش اختلالات گفتاری و زبانی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه اختلال گفتاری مبانی نظری اختلال گفتاری پیشینه تحقیق اختلال گفتاری پیشینه داخلی اختلال گفتاری پیشینه خارجی اختلال گفتاری پیشینه پژوهش اختلال گفتاری پیشینه نظری…

  • فصل دوم پایان نامه و پیشینه پژوهش اخلاق سازمانی

    فصل دوم پایان نامه و پیشینه پژوهش اخلاق سازمانی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه اخلاق سازمانی مبانی نظری اخلاق سازمانی پیشینه تحقیق اخلاق سازمانی پیشینه داخلی اخلاق سازمانی پیشینه خارجی اخلاق سازمانی پیشینه پژوهش اخلاق سازمانی پیشینه نظری…

  • پاورپوینت درباره زبان بدن

    پاورپوینت درباره زبان بدن پاورپوینت روانشناسی زبان پاورپوینت روانشناسی زبان بدن مرد عاشق پاورپوینت روانشناسی زبان بدن زن عاشق روانشناسی زبان ppt روانشناسی زبان بدن ppt رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت زبان بدن جهت رشته ی روان شناسی در…

  • پاورپوینت جامع درس معاینات بالینی و روش گرفتن شرح حال

    پاورپوینت جامع درس معاینات بالینی و روش گرفتن شرح حال رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت جامع درس معاینات بالینی و روش گرفتن شرح حال جهت رشته پرستاری در قالب 130 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و…

  • مرور زمان‌ كیفری‌ در حقوق ایران‌

    مرور زمان‌ كیفری‌ در حقوق ایران‌ تعریف مرور زمان مرور زمان چیست انواع مرور زمان مرور زمان‌ كیفری‌ در حقوق ایران‌ جرایم مشمول مرور زمان مرور زمان در دعاوی حقوقی مرور زمان در قانون آیین دادرسی کیفری مرور زمان در…

  • پاورپوینت آمادگی جسمانی

    پاورپوینت آمادگی جسمانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آمادگی جسمانی جهت رشته ی پزشکی و تربیت بدنی در قالب 65 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       برخورداری از…