مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • مبانی نظری بررسی سبک های شناختی مادران در ارتباط با اضطراب کودک

    مبانی نظری بررسی سبک های شناختی مادران در ارتباط با اضطراب کودک مدل های سبک تفکر نظریه های سبک های تفکر انواع سبک های تفکر استرنبرگ انواع سبک های تفکر از دیدگاه روانشناسی تاثیر سازگاری زناشویی بر اضطراب کودک تاثیر…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نظم و انضباط دانش آموزان

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نظم و انضباط دانش آموزان فصل دوم پایان نامه نظم و انضباط دانش آموزان مبانی نظری نظم و انضباط دانش آموزان پیشینه تحقیق نظم و انضباط دانش آموزان پیشینه پژوهش نظم و انضباط دانش آموزان…

  • پاورپوینت بررسی آسیب شناسی خانواده

    پاورپوینت بررسی آسیب شناسی خانواده رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی آسیب شناسی خانواده جهت رشته خانه و خانواده در قالب 43 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • پاورپوینت آشنایی با هتل کویری لوتوس

    پاورپوینت آشنایی با هتل کویری لوتوس رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با هتل کویری لوتوس جهت رشته معماری در قالب 19 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • بررسی و آسیب شناسی هدفمندسازی پرداخت یارانه‏ ها

    بررسی و آسیب شناسی هدفمندسازی پرداخت یارانه‏ ها یارانه عدالت توزیعی پرداخت نقدی هدفمند‏سازی عدالت اجتماعی بررسی و آسیب شناسی هدفمندسازی پرداخت یارانه‏ ها سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل فروش فایل fileina فروشگاه ساز فایل فروشگاه…

  • پاورپوینت ربات های هوشمند

    پاورپوینت ربات های هوشمند دانلود پاورپوینت ربات های هوشمند پاورپوینت درباره ربات های هوشمند پاورپوینت در مورد ربات های هوشمند دانلود پاورپوینت کارایی ربات ها پاورپوینت تحقیق ربات های هوشمند رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپونت روبات های هوشمند جهت…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه اجتماعی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه اجتماعی مبانی نظری سرمایه اجتماعی پیشینه تحقیق سرمایه اجتماعی مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه اجتماعی ادبیات نظری سرمایه اجتماعی دانلود مبانی نظری سرمایه اجتماعی دانلود پیشینه تحقیق سرمایه اجتماعی دانلود مبانی نظری و…

  • حق حبس

    حق حبس حق حبس آثار حق حبس شرایط ایجاد حق اجرای حق حبس زوال و اسقاط حق حبس دانلود مقاله حق حبس رفتن به سایت اصلی حق حبس   پیشگفتار  سیر پر شتاب تمدن امروزی و گسترش روز افزون تحولات…

  • پاورپوینت فصل یازدهم مدیریت سرمایه گذاری جونز ترجمه تهرانی و نوربخش با موضوع سهام عادی : تجزیه و تحلیل و استراتژی ها

    پاورپوینت فصل یازدهم مدیریت سرمایه گذاری جونز ترجمه تهرانی و نوربخش با موضوع سهام عادی : تجزیه و تحلیل و استراتژی ها دانلود پاورپوینت فصل یازدهم کتاب مدیریت سرمایه گذاری تألیف چارلز پی جونز ترجمه دکتر تهرانی و دکتر نوربخش…

  • دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد بانکداری و موسسات مالی و اعتباری با فرمت word

    دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد بانکداری و موسسات مالی و اعتباری با فرمت word رفتن به سايت اصلي خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری بانکداری و موسسات مالی و اعتباری با فرمت docx در…

  • پاورپوینت نوسازی و دگرگون سیاسی 155 اسلاید کامل و جامع

    پاورپوینت نوسازی و دگرگون سیاسی 155 اسلاید کامل و جامع رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نوسازی و دگرگون سیاسی جهت رشته علوم سیاسی در قالب 155 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت عوامل اصلی در انتقال ویروس ایدز

    پاورپوینت عوامل اصلی در انتقال ویروس ایدز پاورپوینت انتقال ویروس ایدز از طریق لیزر پاورپوینت انتقال ویروس ایدز از طریق ماشین اصلاح پاورپوینت انتقال ویروس ایدز از طریق زخم پاورپوینت انتقال ویروس ایدز از طریق چشم پاورپوینت انتقال ویروس ایدز…

  • پاورپوینت بررسی چالش های حکمرانی در توسعه ورزش همگانی

    پاورپوینت بررسی چالش های حکمرانی در توسعه ورزش همگانی کلمات کلیدی : دانلود پاورپوینت بررسی چالش های حکمرانی در توسعه ورزش همگانی بررسی چالش های حکمرانی در توسعه ورزش همگانی پاورپوینت بررسی چالش های حکمرانی در توسعه ورزش همگانی حکمرانی…

  • مجازات حبس و عوامل ناکارآمدی آن و دلایل گرایش به مجازات های جایگزین حبس

    مجازات حبس و عوامل ناکارآمدی آن و دلایل گرایش به مجازات های جایگزین حبس مجازات حبس مزایا مجازات حبس پایان نامه مجازات حبس عوامل ناکارآمدی مجازات حبس پایان نامه مجازات‌های جایگزین حبس مجازات های جایگزین حبس مجازات های جایگزین حبس…

  • بررسی و تشیح دیدگاه ها و نظریه های مختلف خلاقیت

    بررسی و تشیح دیدگاه ها و نظریه های مختلف خلاقیت کلمات کلیدی : نظریه خلاقیت گیلفورد نظریه خلاقیت تورنس نظریه خلاقیت آمابیل نظریه خلاقیت آریئتی نظریه خلاقیت گشتالت نظریات خلاقیت نظریه های خلاقیت نظریه های خلاقیت و نوآوری نظریه های…

  • پاورپوینت مدیریت خلاقیت

    پاورپوینت مدیریت خلاقیت پاورپوینت مدیریت خلاقیت تحقیق مدیریت خلاقیت اهميت و ضرورت خلاقيت اهميت خلاقيت از جنبه كلي و عمومي اهميت خلاقيت از جنبه فردي اهميت خلاقيت از جنبه سازماني تعريف خلاقيت تعريف نوآوري تفاوت خلاقيت و نوآوري نظريه هاي…

  • دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط 33 صفحه

    دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط 33 صفحه فصل دوم پایان نامه ارتباط مبانی نظری ارتباط پیشینه تحقیق ارتباط پیشینه داخلی ارتباط پیشینه خارجی ارتباط پیشینه پژوهش ارتباط پیشینه نظری ارتباط ادبیات نظری ارتباط چارچوب نظری ارتباط رفتن به…

  • دانلود تحقیق مدیریت سود و تبیین مفهوم آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق مدیریت سود و تبیین مفهوم آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی مدیریت سود و تبیین مفهوم آن با فرمت docx در قالب 32 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوینت تخلفات اداری و قانون رسیدگی به آن

    پاورپوینت تخلفات اداری و قانون رسیدگی به آن کلمات کلیدی : پاورپوینت تخلفات اداری و قانون رسیدگی به آن تخلفات اداری و قانون رسیدگی به آن تحقیق تخلفات اداری و قانون رسیدگی به آن قانون رسیدگی به تخلفات اداری قانون…

  • پاورپوینت فصل سوم كتاب تئوري هاي حسابداري تاليف دكتر شباهنگ با موضوع مفروضات بنیادی، اصول و مفاهیم حسابداری

    پاورپوینت فصل سوم كتاب تئوري هاي حسابداري تاليف دكتر شباهنگ با موضوع مفروضات بنیادی، اصول و مفاهیم حسابداری کلمات کلیدی : پاورپوینت پاورپوینت فصل سوم كتاب تئوري هاي حسابداري تاليف دكتر شباهنگ با موضوع مفروضات بنیادی،اصول و مفاهیم حسابداری پاورپوینت…

  • خلاصه کتاب مبانی برنامه ریزی شهری دکتر اسماعیل شیعه

    خلاصه کتاب مبانی برنامه ریزی شهری دکتر اسماعیل شیعه خلاصه کتاب مبانی برنامه ریزی شهری دکتر اسماعیل شیعه رفتن به سایت اصلی خلاصه کتاب مبانی برنامه ریزی شهری دکتر اسماعیل شیعه به تعداد 56 صفحه pdf مناسب مرور سریع و…

  • بررسی فرآیند دادرسی طلاق در حقوق ایران

    بررسی فرآیند دادرسی طلاق در حقوق ایران دادرسی طلاق در حقوق ایران طلاق در حقوق ایران انواع طلاق در حقوق ایران بررسی طلاق در حقوق ایران موجبات طلاق در حقوق ایران طلاق توافقی در حقوق ایران شرایط طلاق در حقوق…

  • دانلود تحقیق رسانه و تاثیر آن بر رفتار افراد با فرمت ورد

    دانلود تحقیق رسانه و تاثیر آن بر رفتار افراد با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی رسانه و تاثیر آن بر رفتار افراد با فرمت docx در قالب 29 صفحه ورد بصورت کامل و جامع…

  • پاورپوینت درباره ارائه شفاهی

    پاورپوینت درباره ارائه شفاهی دانلود پاورپوینت درباره ارائه ی شفاهی دانلود پاورپوینت ارائه شفاهی دانلود پاورپوینت انجام ارائه شفاهی پاورپوینت درمورد ارائه شفاهی دانلود پاورپوینت خصوصیات ارائه شفاهی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درباره ارائه شفاهی جهت رشته ی…

  • ارائه الگوی بهره برداری بهینه استخراج صیانتی نفت از میدان هفتگل

    ارائه الگوی بهره برداری بهینه استخراج صیانتی نفت از میدان هفتگل تزریق گاز بهینه یابی پویا برنامه ریزی تولید تولید صیانتی نفت بهینه یابی پویای تولید نفت در ایران دانلود تحقیق کارشناسی ارشد رشته نفت ارائه الگوی بهره برداری بهینه…

  • رابطه بین پراکندگی سود و بازده سهام

    رابطه بین پراکندگی سود و بازده سهام کیفیت سود بازده سهام پراکندگی سود رابطه بین کیفیت سود و بازده سهام رابطه بین پراکندگی سود و بازده سهام دانلود مقاله پراکندگی سود دانلود مقاله بازده سهام دانلود مقاله رابطه بین پراکندگی…

  • دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد مفهوم ریسک اعتباری و ارزیابی آن با فرمت word

    دانلود چارچوب و مبانی نظری در مورد مفهوم ریسک اعتباری و ارزیابی آن با فرمت word رفتن به سايت اصلي خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری مفهوم ریسک اعتباری و ارزیابی آن با فرمت docx در…

  • پاورپوینت بررسی نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

    پاورپوینت بررسی نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان پاورپوینت بررسی نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان بررسی نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان تحقیق بررسی نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان مقاله نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان وضعيت سلامتی…

  • پاورپوینت آموزشی درس مکانیک سیالات 1

    پاورپوینت آموزشی درس مکانیک سیالات 1 رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی درس مکانیک سیالات 1 جهت رشته مکانیک در قالب 245 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش     مکانیک…

  • بهبود عملكرد واحتمال خطای بیت سیستم ofdm با كدینگ رید-سولومان دركانال فیدینگ

    بهبود عملكرد واحتمال خطای بیت سیستم ofdm با كدینگ رید-سولومان دركانال فیدینگ کدینگ رید coding read سولومان سیستم ofdm کانال awgn کانال فیدینگ رفتن به سایت اصلی

  • دانلود تحقیق اعتماد اجتماعی بین نسلی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق اعتماد اجتماعی بین نسلی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی اعتماد اجتماعی بین نسلی با فرمت docx در قالب 21 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد…

  • پرسشنامه عمومی ارضای نیازهای روانشناختی پایه گانیه 2003

    پرسشنامه عمومی ارضای نیازهای روانشناختی پایه گانیه 2003 کلمات کلیدی : پرسشنامه ارضای نیازهای پایه مقياس عمومی ارضای نیازهای پایه پرسشنامه ارضای نیازهای روانشناختی پایه پرسشنامه عمومی ارضای نیازهای پایه گانیه 2003 پرسشنامه ارضای نیازهای روانشناختی پایه 21 سوالی نمره…

  • پاورپوینت آموزش تدریس درس 17 کتاب بخوانیم اول ابتدایی

    پاورپوینت آموزش تدریس درس 17 کتاب بخوانیم اول ابتدایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس درس 17 کتاب بخوانیم اول ابتدایی به کودکان کلاس اول ابتدایی در قالب 6 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع…

  • پاورپوینت کلیات انگل شناسی

    پاورپوینت کلیات انگل شناسی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کلیات انگل شناسی  جهت رشته ی پزشکی در قالب 365 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       تاکنون بیش از…

  • مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی

    مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی رفتن به سایت اصلی نمونه ترجمه دفع MSW  با استفاده از تکنولوژی رایج در تبدیل زباله، به خوبی موفق عمل کرده است. بر طبق…